Selecteer een pagina

DVDB Nieuws

DVDB Glas officiële dealer van BENGglas

BENGglas, gehard vacuümglas, is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van (glas)isolatie. Ten opzichte van HR (U=2,8), HR++ (U=1,1) of triple glas (U=0,8), kent BENGglas diverse voordelen. Zo heeft het de beste isolatiewaarde (U=0,40) van alle typen, is het extreem dun (vanaf 6,3 mm) en biedt het optimaal wooncomfort door de hoge mate van geluidsdemping (dB = 36).

Bestaande kozijnen

Vacuümglas is uitermate geschikt voor de verduurzaming en/of renovatie van uw woning. In tegenstelling tot traditioneel isolatieglas, is vacuümglas extreem dun (vanaf 6,3 mm). Hierdoor kan BENGglas altijd in bestaande kozijnen worden geplaatst waardoor flink wordt bespaard op het vervangen van kozijnen.

Nieuwbouw

Maar ook voor nieuwbouw is BENGglas een zeer interessant product. Zo biedt het de mogelijkheid om nieuwe woningen te ontwerpen naar de, sinds 1 januari 2022 verplichte, BENG normering. Het BENGglas portfolio bestaat uit vier typen vacuüm isolatieglas: BENGglas, BENGglas PRO, BENGglas + en BENGglas BASIC. Elk type heeft haar eigen specifieke technische eigenschappen en unieke uiterlijke kenmerken.

Subsidie

Om de stap naar ‘bijna energieneutraal’ nog aantrekkelijker te maken, komt BENGglas in aanmerking voor subsidie. De meldcode die u bij uw subsidieaanvraag kunt indienen is KA18780. Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan www.bengglas.nl

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Breng een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op via het contactformulier.

Christa Ehrlichhof 75
3059 LL Nieuwerkerk aan den IJssel
Tel. 0180-325804
Email. info@dvdbglas.nl

Openingstijden : Maandag t/m Vrijdag 09.00 – 17.00 uur

 

5 + 14 =

KVK nr. 76768139 | Privacy Statement | © Copyright : DVDB Glas