Spatwanden keuken
Spatwand glas » Spatwanden keuken « Glazen spatscherm keuken | Glazen spatwand keuken »

Spatwanden keuken

Spatwanden zijn natuurlijk onmisbaar in elke keuken. Een spatwand van glas beschermt uw muur tegen hete olie spetters en bepaald voor een groot deel de uitstraling van uw keuken. Een veel gestelde vraag die wij krijgen is of de glazen spatwand in de keuken wel bestand is tegen de hoge temperaturen waarmee deze in aanraking komt. Wij leveren de spatplaat van gehard, hittebestendig glas. U hoeft bij ons dus niet te vrezen voor het vervormen, breken of smelten van uw spatwanden in uw keuken bij het koken.

Unieke glazen spatwanden in uw keuken?

Vindt u de reguliere spatwanden saai en bent u op zoek naar iets unieks in uw keuken? Dan kunnen wij u hierbij helpen. Wanneer u een spatwand bij ons besteld, bieden wij sinds kort de mogelijkheid om afbeeldingen op spatschermen te printen. Heeft u een leuke foto met een mooie herinnering die u tijdens het koken opnieuw wilt beleven? Lever deze bij ons aan en we zorgen dat deze op uw spatwanden in uw keuken komen te staan. Ook zijn deze afbeeldingen net als de glazen achterwanden voorbereid op de hitte die van uw kookplaat af kan komen. Op deze manier zal u nog jaren plezier hebben van de spatwanden van glas in uw keuken.

Prijs van keuken spatwanden bij DVDB Glas

De prijs van keuken spatwanden van glas bij DVDB Glas zijn erg afhankelijk van uw wensen. De prijzen beginnen vanaf €109,- per strekkende meter inclusief btw. Onze keuken spatplaat, wordt vervaardigd uit kristal helder en thermisch voorgespannen veiligheidsglas. U heeft een ruime keuze in aanpassingsmogelijkheden, zoals de kleur en afwerking. De maximale lengte van de spatwand die wij uit één stuk kunnen maken is 3.210 millimeter. Als u een grotere wilt zal deze niet meer uit een stuk bestaan. Wij bieden natuurlijk ook de mogelijkheid om uw keuken spatwanden thuis te laten bezorgen. Dit is al mogelijk vanaf €25,- inclusief btw. Als u de afmetingen van uw achterwand wilt laten meten door een professional is dit ook mogelijk. Voor het meten en installeren van de spatwanden in uw keuken kan vanaf €235,- inclusief btw.  

Referenties

Wat onze klanten denken