Spatplaat glas

Een spatplaat van glas wordt veel gebruikt in keukens. Echter is zo’n spatwand van glas erg veelzijdig en op verschillende manieren en plekken te gebruiken. Een glazen spatwand is bijvoorbeeld ook te gebruiken in de badkamer, als vervanger voor tegels in uw douche. Dit is een van de voordelen die een glazen achterwand heeft ten opzichte van een ander soort. Zeker omdat wij van DVDB Glas zoveel mogelijkheden bieden voor het aanpassen van uw spatplaat van glas, is de plaat op veel verschillende manieren te gebruiken.

Specificaties spatplaat van glas

De spatplaten van glas voor uw keuken kunnen wij op maat maken. De maximale afmetingen van een spatplaat van glas uit een stuk, die wij kunnen leveren hebben een maximale hoogte van 700 millimeter en een maximale lengte van 3.210 millimeter. U kan creatief zijn met uw glazen achterwanden omdat ze op allerlei soorten manieren bewerkt kunnen worden, er kan zelfs een foto of printje bij komen. De spatplaat van glas kan worden geleverd uit een grote verscheidenheid van RAL-kleuren. De glasplaat die wij leveren is 6 millimeter dik en gemaakt van kristal helder, voorgespannen veiligheidsglas (gehard glas) en de achterkant van de glazen spatwand voor uw keuken, is gecoat met een lak. Als u een andere glassoort wenst voor uw glazen spatplaat is dit ook mogelijk, u kunt dit bespreken met onze glasbewerkingsexperts.

Prijs van keuken spatwanden bij DVDB Glas

Het tarief voor een spatplaat van glas kan erg erschillen. Dit komt doordat de prijzen worden berekend aan de hand van het aantal aanpassingen die u wilt doorvoeren. Een achterwand met veel uitsparingen, unieke print en dergelijke laten de prijs stijgen. De prijs van een glazen spatwand begint vanaf €109,- per strekkende meter. Daarnaast bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om uw spatplaat van glas bij u thuis te laten bezorgen. Dit bieden wij al vanaf €25,- aan. Heeft u interesse in een spatplaat van glas die volledig op maat is gemaakt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door ons te mailen via het volgende e-mailadres: info@dvdbglas.nl of door te bellen naar: 0180-32 58 04 of 06-34 21 70 20.

Referenties

Wat onze klanten denken