Glazen spatwand

Bent u op zoek naar een glazen spatwand, die op maat gemaakt is voor uw keuken? Met daarnaast een snelle levering en mooie afwerking? Zoek dan niet verder, want een glazen spatplaat bij DVDB Glas is volledig aan te passen aan uw wensen en voorkeuren. Zodat uw keuken nog mooier wordt dan die nu al is. Wilt u een eigen print toevoegen aan uw spatscherm of moeten er uitsparingen in uw achterwand worden toegevoegd? Geen probleem, onze glasbewerkingsspecialisten helpen u graag met deze aanpassingen en daarnaast bieden wij nog vele andere aanpassingsmogelijkheden bij de glazen spatwand voor in uw keuken. Neem contact om meer te weten te komen over deze aanpassingsmogelijkheden.

Waarom kiezen voor een glazen spatwand?

Er zijn vele reden te bedenken om een glazen spatwand te installeren. Een spatscherm van glas is bijvoorbeeld erg veelzijdig qua uiterlijk en aanpassingsmogelijkheden. Waardoor een glazen spatplaat in veel verschillende soorten keukens kan worden gebruikt. Wanneer u verliefd bent geworden op een bepaald soort achterwand, maar wel een snelle en gemakkelijke schoon te maken achterwand wilt hebben is het ook mogelijk om een combinatie te overwegen. Door tegels te plaatsen met daarvoor een glazen spatscherm in uw keuken worden de voordelen van een glazen spatwand behouden en gecombineerd met de uitstraling van een klassieke, elegante keuken.

Contact opnemen voor een glazen spatwand

Heeft u interesse in een glazen spatwand die op maat gemaakt wordt aan de hand van uw wensen? Vraag dan een offerte aan voor uw spatscherm van glas door het contactformulier in te vullen en deze op te sturen. U kunt onze specialisten ook telefonisch bereiken, door te bellen naar: 0180-325804 / 06-34217020. Wij hopen snel met u in contact te komen om uw glazen spatwand voor uw keuken te fabriceren, ook kunt u langskomen bij onze showroom om de achterwanden in het echt te zien om te achterhalen of deze bij uw keuken passen.

Referenties

Wat onze klanten denken