Glazen spatscherm keuken

Heeft u een luxe en moderne uitstraling in uw keuken? Dan zal een glazen spatscherm uw keuken complimenteren. Heeft u juist een erg nette en sobere keuken? Ook geen probleem, glas is zoals u wellicht wel weet namelijk erg veelzijdig. Daarnaast laat een glazen spatplaat voor in uw keuken zich kenmerken door enkele unieke voordelen. Glazen spatwanden in uw keuken zijn erg onderhoudsvriendelijk. Wanneer u kiest voor een glazen spatscherm in uw keuken behoren lange poetsbeurten in het verleden. Omdat het glas uit een stuk bestaat is, is het afgespatte vet na een korte poetsbeurt snel verwijderd. Dat is een van de vele voordelen van een glazen spatscherm in de keuken.

Mogelijkheden van een glazen spatscherm in uw keuken

Een  glazen spatscherm voor in de keuken biedt veel mogelijkheden. Een spatwand van glas geeft een moderne, strakke en luxueuze uitstraling aan uw keuken, maar is niet alleen in moderne keukens te gebruiken. Eigenlijk past deze glazen spatplaat in alle keukens. Dit komt omdat glas natuurlijk erg veelzijdig is, zeker wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van onze diverse aanbod van aanpassingsmogelijkheden. U kunt uw glazen spatwand bij DVDB Glas aanpassen op veel verschillende aspecten. Denk hierbij aan de kleur, glassoort en sinds kort is het zelfs mogelijk een eigen afbeelding erop laten printen. Hiervoor vragen wij dat u ons de gewenste afbeelding voor uw glazen keuken spatscherm aanlevert en dit het liefst in goede kwaliteit.

Interesse in een glazen spatscherm voor de keuken?

Heeft u interesse in een glazen spatscherm die volledig is gemaakt zoals u voor ogen heeft? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan door een mail over uw wensen bij de spatwand van glas te sturen naar: info@dvdbglas.nl of door ons te bellen. Telefoonnummer: 0180-325804, mobiel: 06-34217020. Wij hopen snel iets van u te horen, zodat wij direct aan de slag kunnen om uw glazen keuken spatscherm op maat te maken aan de hand van uw wensen en eisen.

Referenties

Wat onze klanten denken