Glazen spatplaat keuken

Heeft u de keuze gemaakt voor een glazen spatplaat in uw keuken, of moet u nog beslissen wat voor soort spatwand u gaat aanschaffen? Als u al gekozen voor een spatplaat van glas, weet u uiteraard al dat een spatwand erg makkelijk is in onderhoud en dat deze eigenlijk in elke keuken past. Omdat een glazen spatscherm in de keuken uit een stuk bestaat en geen voegen heeft waar vuil zich zou kunnen ophopen, zal het glazen spatscherm erg makkelijk zijn om te reinigen. U moet er rekening mee houden dat wij de glazen spatplaat voor uw keuken alleen uit één stuk kunnen maken van maximaal 3.210 millimeter in lengte.

Een unieke spatwand van glas in uw keuken

U hebt met een glazen spatplaat in uw keuken een ruime keus in aanpassingsmogelijkheden. U kunt bij ons kiezen tussen alle RAL-kleuren inclusief metallic kleuren en ook kunt u kiezen voor verschillende glassoorten. Zelfs als u een bepaalde foto of afbeelding op uw glazen spatscherm wilt laten printen is dit bij ons mogelijk. Wij raden wel aan om een foto of afbeelding te kiezen waar je niet snel op uitgekeken raakt. Zodat je niet elke paar maanden een nieuwe spatwand van glas hoeft te laten maken. De prijs van een glazen spatplaat voor in uw keuken begint bij ons bij €109,- per strekkende meter, de prijs is inclusief btw. De prijzen van een glazen spatplaat in uw keuken verschillen echter per klant.

Vragen over de glazen spatplaat voor in uw keuken?

Heeft u nog verdere vragen over bijvoorbeeld de prijzen van de glazen spatplaat voor uw keuken, het monteren en bevestigen van het spatscherm of over onze werkwijze? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen en op te sturen of door te bellen naar: 0180-325 804 of 06-342 170 20. De professionals van DVDB Glas zullen u dan zo goed mogelijk verder proberen te helpen met betrekking tot de glazen spatplaat voor in uw keuken.

Referenties

Wat onze klanten denken