Spatwand glas

Spatwand glas

Direct en makkelijk een spatwand van glas bestellen bij DVDB Glas? Dan kunnen onze specialisten u helpen. Doordat wij veel ervaring hebben opgedaan met het maken van glazen spatschermen voor onze klanten. Kunnen wij u voor een mooie prijs veel verschillende aanpassingsmogelijkheden aanbieden voor uw spatwand van glas.

De aanpassingsmogelijkheden voor uw spatwand van glas

Al onze spatwand panelen van glas, zijn aan te passen aan uw wensen. Heeft u een bepaalde kleur of glassoort in gedachte, dan is dit bij ons mogelijk. Zelfs als u een foto geprint wilt hebben op uw achterwand kunnen wij dit voor u regelen. Hierbij moet u een bestand aanleveren met de gewenste foto, ook kunt u kiezen om een afbeelding uit ons assortiment te gebruiken. Ook is het uiteraard mogelijk om uitsparingen te maken in uw spatwand van glas zodat uw stopcontacten en dergelijke geen obstakel vormen bij het monteren van de spatplaat en u deze na de montage gewoon kunt gebruiken. Als u een grotere glaswand nodig heeft zal deze bij ons niet meer uit een stuk bestaan. De maximale grote van een spatwand van glas die wij aanbieden is namelijk uit een stuk van 3.210mm.

Voordelen van een spatwand van glas

Wanneer u kiest voor een glazen spatwand, haalt u de meest hygiënische oplossing in huis voor het beschermen van uw muren voor opspattend vet. Etensresten of vet wordt makkelijk en snel verwijdert. In tegenstelling tot tegels heeft een glazen spatscherm geen voegen en hoeft u nooit meer hardnekkig vuil weg te schrobben uit deze voegen. Als u op zoek bent naar een achterwand die weinig onderhoud vereist dan is een spatwand van glas de beste keuze voor u. Naast het feit dat een glazen spatwand makkelijk schoon te maken is, is deze ook goed voor de uitstraling van uw keuken. Niet alleen zorgt het glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling, maar doordat het glas reflecterend is, zorgt een spatplaat van glas ervoor dat uw keuken ruimtelijker oogt. Ook kunt u bij ons uw glazen spatplaat zo aanpassen dat deze perfect in het interieur van uw keuken past. Montage en opmeten Als u uitsparingen nodig heeft bij uw spatwand van glas is het uiteraard belangrijk dat dit goed opgemeten wordt. Doet u dit liever niet zelf? Dat is geen probleem. Wij bieden een opmeet en montage service aan, zodat u er zeker van bent dat uw spatscherm van glas op de gewenste plek in uw keuken past. Het opmeet en montage pakket bieden wij aan vanaf een kostprijs van €235,- inclusief btw. Levering Als u ervoor kiest om uw glazen spatwand te laten bezorgen bij u thuis is dit ook mogelijk bij ons. De prijs hiervoor begint vanaf €25,- inclusief btw. Contact Heeft u vragen over uw spatwand van glas of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met ons en we kijken hoe wij u verder kunnen helpen. U kunt ons bereiken via onderstaande knop of u kunt ons bellen om direct onze glasbewerking specialisten te woord te kunnen staan. Ook u kunt binnen twee weken genieten van een spatwand van glas.

Referenties

Wat onze klanten denken