Keukenachterwanden van glas

Wij leveren op maat gemaakte keukenachterwanden van glas aan en dat al vanaf een prijs van €109,- inclusief btw per strekkende meter. Als u van plan bent een nieuwe keuken te kopen, raden wij het aan om rekening te houden met de achterwand die u gaat plaatsen. Deze bepaald namelijk het aanzicht van de keuken. Vroeger was het vanzelfsprekend dat gekozen werd voor tegels als achterwand. Sinds een jaar of 10 is er veel verandering in deze branche geweest. Nu zijn er tientallen mogelijkheden. In onze showroom kunt u een kijkje nemen in de diverse opties die er zijn op de markt van de keukenachterwanden van glas. Door deze grote keus kunt u zelf het karakter van uw keuken bepalen. Ook als u naast een lage prijs op zoek bent naar snelle levering voor de keukenachterwanden van glas kunnen wij u helpen. Doordat onze glasbewerking specialisten veel ervaring hebben met het maken van de wanden, kunnen wij de achterwand voor in uw keuken al binnen twee weken bij u thuis leveren tegen lage kosten. Zelfs als u verschillende specifieke wensen heeft, zoals de kleur van het glas, een speciale print of foto, de glassoort, het laten maken van uitsparingen of een combinatie van verschillende soorten glasplaat materialen. Alles is mogelijk voor uw keukenachterwanden van glas.

Waarom kiezen voor keukenachterwanden van glas?

Een van de meest belangrijke reden om te kiezen voor keukenachterwanden van glas, is dat deze erg makkelijk zijn in het onderhoud en erg hygiënisch zijn. Doordat een glaswand wordt vervaardigd uit één groot stuk zal u geen problemen ondervinden met het schoonmaken van de achterwand. Er zijn geen groeven waar vuil in vast blijft zitten waardoor uw keuken automatisch een stuk schoner oogt. U kunt eenvoudig met een doekje het vuil verwijderen en het oppervlak laten blinken. DVDB Glas is in staat de keukenachterwanden van glas snel te bezorgen.

Bezorging keuken achterwand van glas

Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om uw keukenachterwanden van glas te laten bezorgen. Hier rekenen wij in de regio Zuid-Holland €25,- inclusief btw voor. Voor de mensen die de keukenachterwand van glas door een professional wil laten opmeten en monteren bieden wij ook het inmeten en bevestigen van het geharde glas aan. Hier rekenen wij een tarief voor vanaf €235,- inclusief btw. De prijzen van de keukenachterwanden van glas zijn afhankelijk aan de wensen en eisen van de klant.

Vragen of interesse in keukenachterwanden van glas?

Neem nu contact op met een professional op het gebied van glas voor uw keuken achterwand/keukenachterwanden van glas door het contactformulier in te vullen. Wij zullen uw vragen of verzoek zo snel mogelijk proberen te behandelen. Voor direct contact kunt u ons ook bellen. Het nummer waarop u ons kunt bereiken is: 0180-325 804 of 06-342 170 20. Voor al uw wensen en aanpassingen voor keukenachterwanden van glas staan de professionals van DVDB Glas voor u klaar.

Referenties

Wat onze klanten denken