Keukenachterwanden glas

Keukenachterwanden glas

Wij van DVDB Glas zijn gespecialiseerd in het maken van keukenachterwanden van glas. Doordat onze specialisten resultaatgericht werken kunnen wij een snelle en professionele levering aanbieden. Over het algemeen kunnen wij de op maat gemaakte keuken achterwand van glas binnen 14 werkdagen bij u thuis leveren. Dus bent u op zoek naar een keuken achterwand van glas die spoedig geïnstalleerd kan worden, neem dan contact op en we bespreken dan graag met u uw wensen en eisen over uw keukenachterwanden van glas.

De mogelijkheden bij DVDB Glas achterwand keuken

De specialisten van DVDB Glas zijn in staat om de keukenachterwanden van glas aan te passen aan al uw eisen en wensen er zijn bij ons dus veel aanpassingsmogelijkheden beschikbaar. Het is mogelijk om te kiezen tussen alle RAL-kleuren. Als u de keukenachterwand liever neutraal houdt is dit uiteraard ook geen probleem. Al onze glasplaten worden vervaardigd uit 6 millimeter dik gehard glas. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beschadigingen die tijdens het koken zouden kunnen ontstaan. Voor degene die op zoek zijn naar een glasplaten met een unieke uitstraling in de keuken, kunnen wij u ook van dienst zijn. Wij hebben sinds kort namelijk de beschikking over een nieuwe techniek waarbij het mogelijk is om een foto of print te plaatsen op uw keukenachterwanden van glas.

De prijs van glazen keukenachterwanden

De prijs van een keuken achterwand van glas begint bij ons al vanaf €109,- per strekkende meter, dit tarief is inclusief btw. De definitieve kosten wordt bepaald aan de hand van de verschillende handelingen die wij moeten verrichten. Wanneer u veel specifieke aanpassingen voor uw keukenachterwanden van glas doorgeeft zal de prijs van de glasplaat als keuken achterwand uiteraard ook stijgen.

Ook keukenachterwanden van glas afnemen voor uw woning?

Bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder met het zoeken naar geschikte keukenachterwanden van glas voor uw woning.

Referenties

Wat onze klanten denken