Keukenachterwand glas

Is uw oog gevallen op een keukenachterwand van glas en zoekt u een bedrijf die een glaswand snel voor u op maat kan maken? Dan heeft u het juiste bedrijf gevonden. Wij zijn DVDB Glas en we hebben namelijk veel ervaring en kennis op gebied van glasbewerking en kunnen binnen twee weken uw keukenachterwand van glas bij u thuis leveren en laten bevestigen. Wanneer je een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van jouw keuken. De achterwand bepaalt het aanzicht van de keuken. Decennia geleden was het vanzelfsprekend om te kiezen voor tegels als achterwand. Sinds een jaar of 10 is er een revolutie in deze branche ontstaan. In 2016 zijn er onwijs veel opties. In onze showroom kunt u verschillende voorbeelden zien: van klassieke stijl tot aan de moderne stijl. Er is veel keus. Een keukenachterwand van glas bepaalt grotendeels de sfeer en het karakter van uw keuken.

Een unieke keukenachterwand van glas op maat

Wij van DVDB Glas geloven dat in elke keuken een ander soort keukenachterwand hoort. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw keukenachterwanden van glas compleet aan te passen aan uw wensen. U kiest bijvoorbeeld de kleur van het glas voor uw keuken achterwand of de glassoort. De kleur kan een heel andere dimensie aan uw keuken geven. Sinds kort is het ook bij ons mogelijk om uw glasplaat van een print te voorzien. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld bepaalde foto's als keukenwand gebruiken. U zal dan voor een mooie prijs voor een unieke en speelse uitstraling in uw keuken zorgen. Wanneer u kiest voor een unieke print in uw keuken hebben wij het bestand van u nodig met de print of foto die u voor ogen heeft. Het is ook mogelijk om een standaard print te kiezen voor uw keukenachterwand van glas. Voor meer informatie hierover kunt u het beste contact opnemen met een van onze glasbewerking experts.

De prijzen van een keukenachterwand van glas

Wanneer u op zoek bent naar een keukenachterwand van glas die niet alleen geheel naar uw wensen te maken is, maar ook tegen een mooie prijs is te vinden bent u op het juiste adres. De prijzen voor een glazen keuken achterwand hangen erg af van de aanpassingen die u wilt gebruiken. De startprijs voor een glasplaat bij DVDB Glas begint vanaf: 109 euro inclusief btw. Als u benieuwd bent naar wat de kosten ongeveer zijn, kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Zij kunnen op basis van uw wensen een schatting voor de keukenachterwand van glas maken.

Geïnteresseerd in een keuken achterwand van glas?

Als u nog vragen heeft over uw keukenachterwand van glas, dan kunt u bellen naar: 0180-32804 of mailen naar: info@dvdbglas.nl. Een professional van ons bedrijf geeft u graag meer informatie, beantwoord uw vragen of geeft u een passend advies. Kortom: Voor een prachtige keukenachterwand van glas kunt u terecht bij DVDB Glas.

Referenties

Wat onze klanten denken