Keuken glas achterwand

Keuken glas achterwand: Een keukenachterwand van glas biedt veel verschillende voordelen voor uw keuken. U kunt met een glasplaat uw keuken bijvoorbeeld personaliseren doormiddel van zelf uitgekozen kleuren, een eigen foto, een eigen print of een eigen design. Daarnaast is een glaswand in de keuken veel makkelijker schoon te maken, dan andere soorten spatwanden die u regelmatig in keukens zal tegenkomen. Lees hieronder verder wat een achterwand van glas kan betekenen voor uw keuken.

Een keuken achterwand van glas in vergelijking met een betegelde wand

Als u nu geen achterwand in uw keuken hebt van glas, maar een gemaakt van tegels, zult u het verschil in hygiëne in grote maten merken. Een spatwand gemaakt van tegels heeft in bijna alle gevallen na verloop van tijd last van zwarte of bruine voegen. Dit is allemaal opgehoopte viezigheid, wat u in een plek als de keuken niet wilt hebben. Doordat een glasplaat bij ons in bijna alle gevallen uit één stuk wordt vervaardigd (maximale lengte van 3.210mm) heeft u nooit meer te maken met zwarte voegen. Voor een mooie prijs kunt ook u genieten van dit prachtige voordeel die een keuken achterwand van glas u kan bieden.

Keuken glas achterwand, optimaal gebruik maken van uw keuken!

Omdat een achterwand van glas uit een stuk bestaat heeft u met een spatwand van DVDB Glas voortaan een hygiënischere keuken. Daarom bieden wij alleen glasplaten aan, zodat uw keuken zo optimaal mogelijk gebruikt kan worden. Bij ons is het ook mogelijk om een combinatie van glas en andere wanden af te nemen. Als u de uitstraling van bijvoorbeeld een betegelde wand mooi vindt, maar het makkelijke onderhoud en de hygiëne van een achterwand van glas ook zou willen hebben in uw keuken.

Ook interesse in een keuken achterwand van glas?

Vragen over uw keuken, glas achterwand of de prijzen? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen en op te sturen. Onze glasbewerking experts zullen uw vragen dan zo snel mogelijk behandelen, zodat u snel kunt genieten van een achterwand van glas in uw keuken.  

Referenties

Wat onze klanten denken