Keuken achterwand glas prijs

De prijs voor het laten maken van een keuken achterwand van glas, begint bij ons vanaf €109,- inclusief btw, dit is per strekkende meter. Deze kosten zijn echter afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Het voordeel van een keukenachterwand is dat deze makkelijk is schoon te maken. Een van de redenen hiervoor is dat deze uit een stuk bestaat wij hanteren een maximale lengte van 3.210 millimeter. Wanneer u een grotere glaswand nodig heeft, kunnen wij dit niet leveren uit een stuk. Bij specifieke wensen hangt de prijs van een keuken achterwand van glas af van enkele factoren.

De prijs van een keuken achterwand van glas bij specifieke wensen

De prijs van een keuken achterwand van glas bij DVDB Glas hangt sterk af van de verschillende aanpassingsmogelijkheden. Omdat er zo veel aan te passen is aan een glaswand kunnen wij u hier niet uitleggen welke som u gaat betalen voor uw glasplaat voor achter uw kookplaat. Wij bieden aanpassingsmogelijkheden zoals een eigen foto, een eigen print, verschillende kleuren etc. Wel kunt u uw aanvraag naar ons mailen, zodat u een offerte toegestuurd krijgt. Hierbij waarderen wij het als u uw aanvraag zo volledig mogelijk invult, zodat u een nauwkeurigere prijs voor de glazen keuken achterwand gecommuniceerd krijgt. Als u niet de mogelijkheid heeft om zelf de keuken achterwand van glas op te halen is het ook mogelijk deze te laten leveren tegen een mooie prijs. Wij kunnen uw spatwand vanaf €25,- inclusief btw leveren in de omgeving van Zuid-Holland. Voor deze prijs wilt iedereen toch wel een keuken achterwand van glas geleverd willen hebben?

De prijs van uw keuken achterwand van glas opvragen?

Meer informatie over de prijs van uw keuken achterwand? Neem dan contact met ons op! Onze contactgegevens zijn: E-mailadres: info@dvdbglas.nl Telefoonnummer: 06-34 21 70 20 of 0180-32 58 04 Adres: Hoofdweg-Zuid 42-D, 2912 EE, Nieuwerkerk aan den IJssel. Openingstijden: Elke werkdag van 09:00 uur tot 18:00 uur. Ook u kunt voor een betaalbare prijs genieten van de voordelen die een keuken achterwand van glas u kan bieden.

Referenties

Wat onze klanten denken