Glaswand keuken

Een glaswand in uw keuken? Zoek dan niet verder! DVDB Glas heeft veel ervaring in het maken van keuken achterwanden van glas voor vele verschillende soorten keukens. Dus bent u op zoek naar een standaard glaswand of juist een keuken achterwand van glas die specifiek gemaakt is voor uw situatie? Dan helpen onze glasbewerking experts u graag verder. Een glaswand in uw keuken, dat doet u met DVDB Glass!

Vele mogelijkheden voor uw glaswand voor uw keuken

Naast onze vele verschillende mogelijkheden op gebied van het uiterlijk van uw glaswand voor uw keuken bieden wij ook de mogelijkheid, om de functionaliteit van uw keuken achterwand van glas te verbeteren. Heeft u bijvoorbeeld stopcontacten of andere obstakels achter uw kookplaat dan kunnen wij tegen een extra vergoeding een uitsparing snijden zodat de keukenachterwand voor in uw keuken, gemakkelijk geplaatst kan worden. Uiteraard is het hierbij belangrijk om de keuken achterwand van glas goed op te meten. Als u de glaswand in uw keuken wilt laten opmeten door onze werknemers, dan is dit mogelijk met een prijs vanaf €235,- incl. BTW, hierbij zit montage ook inbegrepen.

Zelf opmeten van uw glaswand voor in uw keuken

Als u liever zelf uw glaswand voor in de keuken wilt opmeten is het aan te raden om met de volgende punten rekening te houden, het bevestigen van een glasplaat is namelijk geen makkelijke klus. Als er sprake is van lichten, stopcontacten of andere ''obstakels'' is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze voldoende draad beschikbaar hebben. Dit bespaart een hoop tijd en energie. Ook is het aan te raden om ervoor te zorgen dat de muur vlak is. Wanneer er sprake is van uitstekende stenen of betonresten, zal het plaatsen van de keuken achterwand van glas een stuk moeilijker worden. Uiteraard moeten uitsparingen worden opgemeten, hierbij is het van belang dat de stopcontacten en dergelijke wel gemonteerd zijn. Anders zal de glaswand niet in de keuken passen. Neem snel contact op als u geïnteresseerd bent in de kosten en de andere mogelijkheden die DVDB Glass u kan bieden als het gaat om een glaswand in uw keuken?

Referenties

Wat onze klanten denken