Glasplaat keuken achterwand

Een glasplaat wordt de laatste jaren steeds vaker gebruikt als keuken achterwand. Heeft u interesse om keukenachterwanden van glas te bestellen bij DVDB Glas? Neem dan snel contact op. Als u nog niet zeker weet u of een glasplaat als keuken achterwand wilt, zie dan de onderstaande alinea voor de voordelen en beeld van de kosten.

Voordelen glasplaat keuken achterwand

Een glasplaat als keuken achterwand biedt vele voordelen voor uw keuken. Een glasplaat achter uw kookplaat is bijvoorbeeld erg makkelijk in het onderhoud. Dit komt doordat de keuken achterwand van glas uit een stuk bestaat. U hoeft er dus alleen met een doekje overheen en hoeft nooit meer lang te boenen om voegen schoon te maken. Bij DVDB Glass werken wij enkel met gehard glas, wat zorgt voor hitte en kras bestendig glas. Ook is een glasplaat erg veelzijdig in de uitstraling. Een glasplaat past eigenlijk in elk soort keuken. Zeker met de aanpas mogelijkheden die wij u kunnen bieden, zoals bepaalde afbeeldingen printen op een glasplaat voor uw keuken achterwand, keuze uit veel verschillende kleuren, een eigen foto en ga zo maar door.

Begin tarief van een glasplaat als keuken achterwand

Het tarief van een glasplaat als keuken achterwand verschilt in bijna alle gevallen. Iedereen heeft namelijk andere wensen en eisen. Wij hanteren een begin tarief die begint vanaf €109,- per strekkende meter. Voor een nauwkeurigere prijs kunt u het beste contact opnemen met een van onze medewerkers. De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van een aantal aspecten, namelijk: de lengte van de glasplaat, het aantal uitsparingen en de overige aanpassingsmogelijkheden. De keuzemogelijkheden zijn oneindig met een glasplaat als achterwand in uw keuken.

Vragen over een glasplaat als keuken achterwand?

Wilt u een glasplaat als keuken achterwand? Neem dan contact op en we bepalen graag in samenwerking met u wat het beste in uw keuken zou passen. Een e-mail sturen kan naar het volgende e-mailadres: info@dvdbglas.nl. U kunt uw vragen over bijvoorbeeld de prijzen ook stellen door het contactformulier in te vullen, deze kunt u vinden op de contactpagina. Onze medewerkers zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook u kunt binnen twee weken genieten van een glasplaat als achterwand in uw keuken.

Referenties

Wat onze klanten denken