Glas keuken achterwand

Glas keuken achterwand: Bent u op zoek naar een keukenachterwand van glas? Dan bent u bij de glasspecialist DVDB Glas op de juiste plek. DVDB Glas maakt de glaswand van uw keuken snel op maat en hiernaast ook nog eens tegen een mooie prijs vanaf €109,- per strekkende meter. Bij ons werken professionals die resultaatgericht te werk gaan voor het glas in uw keuken als achterwand. Door hun diepgaande kennis kunnen ze met alle bewerkingen en montagedoeleinden uit de voeten. Door samen te werken met gerenommeerde leveranciers en een eigen voorraad van glassoorten zijn we in staat om snelle service te leveren. In onze eigen slijperij maken wij prachtige stukken gehard glas voor uw keuken als achterwand.

Waarom een glas keuken achterwand?

Een stuk glas in uw keuken als achterwand biedt vele voordelen voor uw keuken ten opzichte van andere soorten keukenachterwanden. Veel mensen hebben een wand van tegels in de keuken. Dit staat vaak erg mooi in de keuken, echter kleven er vele nadelen aan. Naast alle opties die u heeft met een glasplaat zoals kleur, foto, print of eigen design moet u vooral denken aan de hygiënische aspecten van de spatwand. Doordat u met tegels te maken heeft met voegen is het lastig om het scherm schoon te maken. Tussen deze voegen zal vuilophoping plaats vinden wat erg onhygiënisch is. Met glaswanden zal u hier geen problemen mee hebben, doordat onze stukken glas voor de keuken als achterwand uit één stuk worden vervaardigd (maximale lengte 3.210mm).

DVDB Glas keuken achterwand

De professionals van DVDB Glas keuken achterwand hebben veel ervaring en kennis in het maken van keukenachterwanden van glas. Hierdoor kunnen wij snel aan al uw wensen en behoeftes voldoen en kunt u verwachten dat uw keuken achterwand van glas in ongeveer twee weken af is en klaar is voor levering. Voor de levering hanteren wij een prijs vanaf €25,- incl. btw. Naast het leveren van de spatwand bij u thuis bieden wij ook het opmeten en bevestigen van de keuken achterwand van glas aan. Deze kosten bedragen 235 euro inclusief btw voor een glas keuken achterwand.

Vragen over het glas voor uw keuken achterwand?

Als u vragen heeft over een keuken achterwand van glas of uw wensen wil bespreken, neem dan contact op door ons te bellen of te mailen. Wij bespreken graag met u de kosten en de mogelijkheden over het maken van de glas keuken achterwand.

Referenties

Wat onze klanten denken