Glas keuken achterwand prijs

Glas keuken achterwand prijs: De kosten van een keuken achterwand van glas wordt, wanneer deze op maat wordt gemaakt, bepaald aan de hand van de wensen die u heeft. Wanneer u veel aanpassingen wilt voor uw keukenachterwanden van glas, zal de prijs uiteraard toenemen. Om deze reden is het in onze ogen van belang om goede afspraken te maken, zodat u niet voor onverwachte hoge kosten komt te staan en u weet waar u aan toe bent. Voor meer informatie over de prijs van een keuken achterwand van glas leest u in de volgende paragrafen.

De prijs bepalen van uw keuken achterwand van glas

Glas keuken achterwand prijs: Wanneer u een offerte wilt aanvragen raden wij u aan om zo volledig mogelijk te zijn bij het omschrijven wat u voor ogen heeft. Zodat u een accurate prijsbepaling krijgt voor het laten maken van uw keuken achterwand van glas en wij onze agenda makkelijker kunnen inplannen. Bepaalde glassoorten, het aantal uitsparingen en dergelijke bepalen hoe hoog de prijs van de keuken achterwand van glas zal worden. Daarnaast zijn er nog keuzemogelijkheden uit welke kleur u wilt voor de glasplaat, een eigen foto of een keukenachterwand met print. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen en eisen. De prijs voor een keuken achterwand van glas op maat begint bij ons vanaf €109,- per strekkende meter.

De prijs van uw keuken achterwand van glas opvragen?

Heeft u meer informatie nodig of heeft u vragen over de prijs van keuken achterwand van glas? Deze kunt u uiteraard stellen door contact met ons op te nemen. U kunt ervoor kiezen om ons telefonisch te bereiken of via de mail. Ons e-mailadres is: info@dvdbglas.nl en u kunt bellen naar: 06-34 21 70 20 of 0180-32 58 04. Kom eens langs op Hoofdweg-Zuid 42-D, 2912 EE, Nieuwerkerk aan den IJssel. Elke werkdag geopend vanaf 9 uur s' ochtends tot 6 uur s' middags. We hebben daar een showroom waarin u inspiratie kunt opdoen en meer te weten kan komen over de prijs van een keuken achterwand van glas bij al uw gewenste aanpassingen.

Referenties

Wat onze klanten denken