Glas achterwand keuken prijs

Glas achterwand keuken prijs: De prijzen van keukenachterwanden van glas kunnen erg van elkaar verschillen. Dit komt omdat een keuken achterwand van glas op veel verschillende punten aangepast kan worden. Denk hierbij aan de glassoort, de mogelijkheid van het toevoegen van een print, een eigen foto, verschillende kleuren, de lengte van de achterwand van glas voor uw kookplaat en de combinatiemogelijkheden van verschillende materialen. Heeft u andere wensen en weet u niet zeker of wij aan deze wensen kunnen voldoen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen en wat de prijs van de keuken achterwand van glas zal zijn.

Voordelen keuken achterwand van glas

Er zijn veel voordelen te bedenken voor een keukenachterwand van glas. Niet alleen is de prijs van een keuken achterwand van glas relatief laag, maar de glasplaat is ook veel hygiënischer dan andere soorten glaswanden. Dit komt mede doordat glas over het algemeen gewoon makkelijk is om schoon te maken. Ook heeft het te maken met het feit dat de achterwanden van glas uit één geheel stuk worden vervaardigd. Er zijn dus geen voegen aanwezig waardoor vuilophoping kan ontstaan. Voor een zeer betaalbare prijs kunt ook u genieten van de voordelen van een keuken achterwand van glas.

De prijs van het maken van een keuken achterwand van glas

De prijs die wij hanteren voor het laten maken van een keuken achterwand van glas, begint bij €109,- per strekkende meter. De maximale lengte die wij kunnen fabriceren uit een stuk is 3.210 millimeter. Het is ook mogelijk de achterwand van glas in uw keuken te laten opmeten en bevestigen door onze experts. De prijs hiervoor begint al vanaf €235,- inclusief btw.

Benieuwd naar de prijs van een keuken achterwand van glas?

Heeft u interesse in een glaswand voor in uw keuken of bent u benieuwd naar de prijs van een keuken achterwand van glas? Neem dan contact op via het contactformulier die u op de contactpagina kunt vinden of bel naar: 0181-325804.

Referenties

Wat onze klanten denken