Achterwand kookplaat glas

In veel huishoudens wordt de importantie van een achterwand voor de kookplaat van glas onderschat. Uiteraard is de belangrijkste taak van een keuken achterwand van glas het beschermen van de muur. Echter kan de glasplaat indien er voor de juiste kookplaat achterwand van glas wordt gekozen ook worden gezien als de ‘’eye catcher’’ van uw keuken.

Voordelen van een achterwand van glas achter uw kookplaat

Er zijn veel verschillende soorten keukenachterwanden te kiezen, echter is de beste glasplaat als keuken achterwand in onze ogen die van glas. Een glazen scherm zal niet alleen een mooie uitstraling geven aan uw keuken, maar de achterwand van glas voor achter de kookplaat is ook erg makkelijk schoon te maken. Een glasplaat is erg makkelijk schoon te maken, omdat deze uit één stuk bestaat. U hoeft niet meer bang te zijn voor zwarte, vieze voegen, zoals u vaak tegenkomt bij tegels als spatscherm. Het vuil op uw achterwand van glas voor uw kookplaat is hierdoor snel en makkelijk te verwijderen, zonder grondig te hoeven boenen. Ook zorgt het glas door haar reflecterende werking ervoor dat uw keuken ruimtelijker oogt. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen design, foto of print toe te voegen. Dus voor een mooie glasplaat als keukenwand die makkelijk schoon te maken is bent u op het juiste adres. De prijs van een keuken achterwand van glas is daarnaast ook nog eens laag. U neemt bij ons al een glazen achterwand af voor achter uw kookplaat vanaf 109,- per strekkende meter.

Contact opnemen voor de achterwand van uw kookplaat van glas

Heeft u interesse in een achterwand van glas voor uw kookplaat en bent u benieuwd naar de prijs? Neem dan contact op of vraag een offerte aan door het contactformulier op te sturen. Voor de kosten kunt ook bellen naar het volgende nummer: 0180-325804. Voor tips bij het opmeten of plaatsen van een achterwand van glas voor uw kookplaat, kunt u uiteraard ook contact opnemen met ons.

Referenties

Wat onze klanten denken