Achterwand keuken glas

Een achterwand voor uw keuken van glas kan een compleet andere uitstraling geven. Doordat een glazen keukenachterwand makkelijk is om aan te passen, is een keuken achterwand van glas erg veelzijdig en kan deze in bijna alle keukens geplaatst worden. Als u op zoek bent naar een glaswand voor achter uw kookplaat, die kan worden aangepast naar al uw specifieke wensen dan bent u bij DVDB Glas op het juiste adres. Een achterwand voor uw keuken van glas zorgt voor een zeer stijlvolle uitstraling. Ander voordeel is dat deze wand zeer makkelijk schoon te houden is. Waarom? Deze wand heeft geen naden of voegen. Hierdoor zal er geen vuil vast komen te zitten waardoor u gemakkelijk met een doekje het vuil kunt weghalen. Zo zijn er nog meer voordelen aan een achterwand keuken van glas.

Aanpassingsmogelijkheden voor uw keuken achterwand van glas

Heeft u bepaalde specifieke wensen voor uw achterwand keuken van glas, zoals de kleur van het glas of een mooie foto? Dan kunnen wij van DVDB Glas aan uw wensen voldoen en uw keuken de gewenste uitstraling geven door de glasschermen aan uw wensen aan te passen en dit alles vanaf €109,- per strekkende meter. Ook als u geen tijd heeft om uw achterwand van glas voor uw keuken op te halen en te bevestigen kunnen wij u helpen. Wij leveren de glaswand namelijk ook bij u thuis af in de regio Zuid-Holland, vanaf €25,-. Al de bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw. Wij bieden sinds kort ook een nieuwe aanpassingsmogelijkheid aan. Namelijk het maken van afbeeldingen op de glaswand van uw keuken. Hiermee zal u een unieke glasscherm hebben en zal u bepaalde foto's op uw achterwand voor de keuken van glas kunnen laten maken of een print die past bij het interieur van uw keuken. Oneidig veel mogelijkheden zijn er dus met deze nieuwe techniek. Voor meer informatie over deze nieuwe techniek of andere aanpassingsmogelijkheden voor uw keuken achterwand van glas horen wij graag van u.

Contact opnemen over keukenachterwanden van glas voor uw kookplaat

Heeft u interesse in een keuken achterwand van glas op maat die binnen twee weken wordt gemaakt en geleverd? Of bent u geïntereseerd in de kosten? Neem dan direct contact op via een van de volgende nummers: 06-34 21 70 20 of 0180-32 58 04. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons via de mail te bereiken. Ons e-mailadres is: info@dvdbglas.nl. Wij hopen snel uw achterwand voor in de keuken van glas te mogen ontwikkelen

Referenties

Wat onze klanten denken