Achterwand glas keuken

Een achterwand van glas past in elke keuken. Dit is een van de vele voordelen van een glaswand in uw keuken. Past uw huidige glaswand niet goed bij uw interieur en kunt u geen bedrijf vinden die een achterwand van glas op maat kan maken en leveren voor uw keuken? Dan levert DVDB Glas uw oplossing.

De voordelen van een keuken achterwand van glas

Voordat wij onze aanpassingsmogelijkheden bespreken, is het van belang dat u een goed beeld heeft van de voordelen van een keuken achterwand van glas. Zoals u misschien wel weet geeft een glazen spatwand door de reflectie van het zonlicht een erg mooie uitstraling aan uw keuken. Ook lijkt uw keuken door de reflectie ruimtelijker. Bij DVDB Glass maken wij gebruik van gehard glas, waardoor de glasplaat niet zal barsten bij hoge temperaturen. Ook kunt u ervoor kiezen om uw keukenachterwand te personaliseren met een print, foto of een mooie kleur. Het belangrijkste en grootste voordeel van een glaswand voor in de keuken is echter het makkelijke onderhoud. In tegenstelling tot een spatwand gemaakt van tegels heeft een keuken achterwand van glas geen voegen en hierdoor is snel een doekje over de achterwand heen al vaak voldoende.

De aanpassingsmogelijkheden van een keuken achterwand van glas

Doordat onze glasbewerkingsexperts veel ervaring hebben in het vak, kunnen wij vele aanpassingsmogelijkheden voor uw keuken achterwand van glas aanbieden tegen een mooie prijs. U kunt hierbij denken aan verschillende kleuren glas, verschillende soorten glas, het printen van een bepaalde foto of patroon op uw keukenwand van glas en ook speciale maten. Wij kunnen een spatwand van glas maximaal 3.210 mm in lengte maken. Wanneer u wilt dat wij een grotere maken, moet u er rekening mee houden dat wij een tweede glaswand maken en dat de achterwand van glas voor uw keuken niet meer uit een stuk bestaat. Over de kosten krijgen wij dagelijks vragen. Op zoek naar meer informatie over de prijs van een keuken achterwand glas? Neem dan contact met ons op!

Referenties

Wat onze klanten denken