Glasplaat keukenwand

Bent u op zoek naar een glasplaat als keukenwand, die u snel geleverd wilt hebben? Zoek dan niet verder. Doordat wij al 12 jaar ervaring hebben in het vak kunnen wij aan bijna alle wensen voldoen, heeft u een leuke uitdaging voor ons? Laat het ons weten en wij kijken graag wat wij voor u en uw glazen keukenwand kunnen betekenen. Er zijn veel voordelen in een glasplaat als keukenwand. Een glazen achterwand is bijvoorbeeld gemakkelijk en snel schoon te maken. Dit komt niet alleen doordat het materiaal gewoon erg makkelijk te reinigen is, maar ook omdat een glazen spatwand uit één stuk wordt vervaardigd. Hierdoor hoeft u geen voegen schoon te maken en zal er hier ook geen vuilophoping ontstaan door de glasplaat als keukenwand.

Prijs glasplaat keukenwand

De prijs van een keukenwand van glas en glasplaat voor uw keukenwand hangt af van welke mogelijkheden u kiest. Bij ons begint de prijs van een glasplaat van een keukenwand bij €109,- per strekkende meter. Het is uiteraard ook mogelijk om de glasplaat te verzenden, dit is mogelijk vanaf €25,-. Voor het professioneel meten en installeren van de glasplaat als keukenwand bij u thuis, wordt er een tarief gehanteerd vanaf €235,-. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. DVDB Glas maakt de achterwand in elke gewenste kleur. Tegen vergoeding kunnen uitsparingen t.b.v. stopcontacten, waterkeringen, vensterbanken etc. probleemloos in het glas gemaakt worden. Nieuw in ons assortiment zijn de glas printen voor uw achterwand van uw keuken. Door een digitaal bestand aan te leveren of een keuze uit ons eigen assortiment kunnen afbeeldingen op het glas gemaakt worden. Een glasplaat als keukenwand wordt bij ons standaard vervaardigd in 6 mm. kristal helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas (gehard glas). Daarnaast kunt u kiezen uit enkele RAL- kleuren, incl metalic kleuren. De achterkant van de glasplaat keukenwand coaten we met een speciale lak. Deze is niet doorzichtig. Rondom is het glas geslepen.

Interesse in een glasplaat als keukenwand?

Als u op zoek bent naar meer informatie over de glasplaat als keukenwand, kunt u contact opnemen door ons te bellen, mailen of langs te gaan bij onze showroom. Hier kunt u ook gelijk de gewenste glazen achterwand van dichtbij bekijken. Het adres van onze showroom is Hoofdweg-Zuid 42-D, Nieuwekerk aan den Ijssel. Het telefoonnummer is: 0180-32 58 04 en u kunt ons mailen door de onderstaande knop te volgen en het formulier in te vullen. Wij hopen snel voor u een prachtige glasplaat als keukenwand te mogen ontwikkelen en installeren, voor een redelijke prijs.

Referenties

Wat onze klanten denken