Glas keukenwand

Bij DVDB Glas bestelt u een keukenwand makkelijk en snel op maat en dat al vanaf €109,- (inclusief btw) per strekkende meter op maat. Maatwerk wil zeggen dat het product aan uw unieke situatie is aangepast zodat het perfect passend is. Om er daadwerkelijk voor te zorgen dat het product (glas keukenwand) dat we leveren aan uw behoeften voldoet is het van cruciaal belang dat er nauwkeurig wordt gemeten. Deze maten kunnen door onze eigen inmeet service worden opgenomen. Ook kunt u dit zelf doen. Voor een mooie glazen keuken achterwand bent u bij DVDB Glas dus op het juiste adres.

Waarom een (glas) keukenwand?

Wanneer u kiest voor een keukenwand van glas, haalt u de meest hygiënische en onderhoudsvriendelijke keukenwand in huis. Een glazen keukenwand is doordat het geen voegen heeft het meest hygiënisch voor in de keuken en zal in tegenstelling tot een keukenwand van tegels geen ophoping krijgen van viezigheid in de voegen. Hierdoor bespaart u veel tijd bij het schoonmaken van uw spatwand. Ook geven achterwanden van glas een strakke en luxueuze uitstraling aan uw keuken.  Een ander voordeel is dat een wand van glas in alle keukens past, glas is namelijk een van veelzijdige keukenwand die er is.

Een Glazen keukenwand bij DVDB Glas bestellen

DVDB Glas levert uw keukenwand van glas binnen 14 dagen bij u af. De verzendkosten van deze glazen achterwanden zijn al vanaf €25,- inclusief btw. Ook hebben onze professionals jarenlange ervaring in glasbewerking, hierdoor zijn er veel mogelijkheden om uw keukenwand aan te passen naar uw wensen. Denk hierbij aan het aanpassen van de kleur of zelfs het drukken van een unieke print op uw glazen spatwand. Het is hierbij aan te raden om een afbeelding te kiezen waar u niet snel op uitgekeken zal raken. Als u elk jaar een nieuwe glas keukenwand zal moeten kopen zal dit niet voordelig zijn voor uw portemonnee.

Interesse in glas keukenwand?

Bent u op zoek naar advies voor het bestellen van een glas keukenwand? Dan helpen onze professionals u graag verder. Neem contact op door te mailen naar: info@dvdbglas.nl of door het contact formulier zo volledig mogelijk naar ons op te sturen. Wij zullen uw vraag zo goed mogelijk proberen te beantwoorden en een glas keukenwand voor u ontwikkelen.

Referenties

Wat onze klanten denken