Keuken glazen achterwand

Is uw keuken glazen achterwand toe aan vervanging en zoekt u een nieuwe spatwand voor achter uw fornuis? Dan kunnen onze glasbewerking specialisten u van dienst zijn. De prijs van een glazen keuken achterwand: De prijs die DVDB Glas hanteert voor een op maat gemaakte spatwand begint vanaf: €109,- inclusief btw per strekkende meter. De prijs wordt berekend aan de hand van alle onderdelen die moeten worden aangepast aan de wand van glas. Hierbij kunt u denken aan onderdelen als: de glassoort, de glaskleur, de print en zelfs of er sprake is van een combinatie van verschillende materialen. Wij zijn in staat om maatwerk te leveren op basis van de wensen en het beoogde eindresultaat. Door ons oog voor detail kunnen we tot op het kleinste niveau kwaliteit waarborgen. De specialisten die bij ons werkzaam zijn hebben toewijding en passie voor hun vak. Dit resulteert altijd in prachtige resultaten en tevreden klanten die jarenlang genieten van hun bestelde product. Als u andere wensen heeft, neem dan contact op met onze glasbewerkingsspecialisten, zodat we kunnen kijken hoe wij u verder kunnen helpen met uw glazen keuken achterwand.

Voordelen keuken glazen achterwand

Er zijn veel voordelen te bedenken voor een glazen keuken achterwand. Een spatscherm van glas geeft een ruimtelijk effect aan uw keuken en zorgt voor een moderne, strakke, luxueuze en tijdloze uitstraling. Ook is glas erg hygiënisch omdat de achterwanden uit een stuk glas worden gesneden zodat deze geen voegen bevatten. Omdat wij gehard glas gebruiken in de keuken is de glazen achterwand erg sterk en slagvast.

Contact met een professional op het gebied van ‘Glazen Wand keuken

Heeft u een keuze kunnen maken tussen de verschillende opties voor uw glazen keukenachterwand. Laat al uw wensen inzake de keuken glazen achterwand dan weten en vul dit zo volledig mogelijk in, in het contactformulier. U kunt uw wensen ook doorgeven door deze in een mail te sturen naar het volgende e-mailadres: info@dvdbglas.nl. Onze specialisten zullen dan zo snel mogelijk contact met u proberen op te nemen. Het is uiteraard ook mogelijk om uw aanvraag telefonisch door te geven. Het telefoonnummer luidt als volgt: 06-34217020 of 0180-325804. Wij horen bij vragen of interesse in de glazen keuken achterwand van DVDB Glas graag van u.

Referenties

Wat onze klanten denken