Glazen wand keuken

Zoekt u een glazen wand voor uw keuken, die snel en professioneel geleverd zal worden? Dan kunnen wij van DVDB Glas u van dienst zijn. Doordat wij veel ervaring hebben in glasbewerking kunnen wij uw glazen keukenachterwand binnen twee weken bij uw keuken leveren. Prijzen installeren glazen wand keuken : Wij leveren de glazen achterwand voor uw keuken vanaf €25,- bij u thuis. Ook kunt u ervoor kiezen om het bij uw keuken op te laten meten en de glazen achterwand te laten installeren door onze monteurs. De prijs hiervoor begint vanaf €235,- , de aangegeven prijzen zijn inclusief btw. De prijs voor het maken van een glazen wand keuken begint vanaf €109,- per strekkende meter.

Voordelen van een glazen wand in de keuken

Het grootste voordeel van een glazen keuken wand is dat deze veel makkelijker zijn schoon te maken, dan achterwanden gemaakt van andere materialen. Glas is een erg hygiënisch materiaal en ook makkelijk schoon te maken. Ook omdat de achterwand van glas uit een stuk wordt gemaakt zullen er geen voegen aanwezig waar vetresten en andere vergelijkbare stoffen zich kunnen ophopen (de maximale lengte uit één stuk is 3.210 millimeter). Ook geeft een glazen wand in de keuken een strakke en luxueuze uitstraling.

Contact met een specialist op het gebied van ‘Keuken glazen achterwand

Maatwerk bij de glazen wand van uw keuken wil zeggen dat het product aan de specifieke situatie van uw huis is aangepast. Hierdoor is de wand precies passend is. Vereiste om het product aan uw wensen te laten voldoen is het meten van de maten. Wij bieden een inmeet service die bij u thuis langs komt om de maten op te meten. Ook kunt u ervoor kiezen om de maten zelf aan ons door te geven. Heeft u vragen over de glazen wand voor uw keuken of bent u op zoek naar advies? Dan kunt u contact opnemen met ons. U kunt ervoor kiezen om ons te bellen, mailen of het contactformulier invullen door op de onderstaande knop te drukken. Wij hopen snel van u te horen en uw glazen wand voor uw keuken binnenkort bij u af te leveren. Wij bieden ook de mogelijkheid om inspiratie op te doen voor de glazen achterwanden voor in uw keuken, u kunt dit doen door bij onze showroom langs te gaan. Wij zijn elke werkdag geopend vanaf 09.00 tot 18.00, om u te helpen bij uw glazen wand in de keuken.

Referenties

Wat onze klanten denken