Glazen keuken achterwand

Heeft u interesse in een glazen keuken achterwand, die snel en professioneel geleverd zal worden? Neem dan contact op met de experts van ons bedrijf of vraag direct een offerte aan. Binnen 2 weken kunt u genieten van het product dat u bij ons heeft besteld. De glasspecialisten van DVDB Glas hebben veel ervaring met glasbewerking en kunnen uw glazen keuken achterwand zo maken dat deze perfect in het interieur van uw keuken past.

Voordelen glazen achterwand keuken

Wanneer u kiest voor een glazen keuken achterwand, kunt u profiteren van veel voordelen ten opzichte van andere soorten spatwanden. Een glazen keukenachterwand is bijvoorbeeld veel makkelijker schoon te maken dan ander soorten materialen. Bij tegels kunt u bijvoorbeeld na verloop van tijd zwarte of bruine voegen verwachten. Dit staat natuurlijk niet erg hygiënisch in uw keuken en is daarnaast ook nog eens moeilijk te verwijderen. Een keuken achterwand van glas is makkelijk te reinigen en bestaat niet uit voegen en naden. Een glazen keuken achterwand past in elke keuken, hoewel het een extra mooie uitstraling geeft in moderne, strakke en luxueuze keukens. Onze specialisten kunnen uw glazen keuken achterwand op maat maken en zelfs uitsparingen toevoegen voor bijvoorbeeld een stopcontact, kookplaat of ander item. Als u iets unieks wilt doen met uw spatwand, dan kan DVDB Glas u helpen. Naast het veranderen van de kleur van de glazen wand is het sinds kort ook mogelijk, om een eigen afbeelding toe te voegen op de keukenachterwand van glas, om zo de keukens een eigen twist te geven. De prijs van een glazen keuken achterwand begint vanaf €109,- per strekkende meter. Deze prijs kan oplopen wanneer u specifieke wensen heeft. U moet hierbij denken aan extra toevoegingen in de wand, zoals: uitsparingen in het glas laten maken, wel of niet toevoegen eigen kleur of print.

Interesse in een glazen keuken achterwand ?

Een glazen keuken achterwant past in alle soorten keukens. Zeker wanneer deze op maat is gemaakt door onze specialisten. Als u interesse heeft in het product of behoefte heeft aan meer informatie, dan horen wij graag van u. U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar: info@dvdbglas.nl. .Wij open snel uw glazen keuken achterwand op maat te mogen ontwikkelen.

Referenties

Wat onze klanten denken