Glazen achterwand keuken prijs

Wanneer u op zoek bent naar een glazen achterwand voor uw keuken tegen een redelijke prijs, dan maakt u met DVDB Glas een goede keuze. Wij streven altijd naar een geschikte kwaliteit/prijs verhouding. De glazen achterwand voor in de keuken maken wij altijd tegen een prijs die de kwaliteit de we leveren waarborgt. Wij werken onder andere met de beste machines, methoden, vaklui en hebben oog voor detail! Omdat onze glasspecialisten veel kennis en ervaring hebben. Kunnen zij snel werken en kunnen wij uw glazen achterwand al in twee weken bij u afleveren en dit tegen een mooie prijs. Zo kunt u binnen 14 dagen genieten van uw bestelde product.

De prijs van een glazen keuken achterwand

Voor het ontwikkelen van een glazen achterwand voor in uw keuken hanteren wij een prijs die begint vanaf €109,- inclusief btw per strekkende meter. Dit tarief is voor een op maat gemaakte wand. Een strekkende meter is de lengte van de wand voor achter het fornuis. Wanneer u een glazen keukenachterwand hebt van 3 meter lengte betaald u 3x109 euro, wat dus uitkomt op €327,-. De prijs kan oplopen bij de aanpassingen die u wilt doorvoeren, zoals: uitsparingen, kleur, glassoort en dergelijke. Niet alleen de prijs van een glazen keuken achterwand is voordelig, ook zal u weinig tijd kwijt zijn in het onderhoud van de keukenachterwanden van glas. Dit komt omdat glas makkelijk schoon te maken is en de spatwand uit een stuk bestaat. Deze heeft dus geen voegen en u hoeft daarom niet lang te schrobben om deze schoon te krijgen. Ook kunnen deze achterwanden tegen de hitte van elk type kookplaat, zo zijn ze dus geschikt voor alle keukens.

Prijs opvragen van een glazen keuken achterwand bij DVDB Glas

Als u meer informatie wilt opvragen over de prijs van een keuken glazen achterwand , dan kunt u contact opnemen met ons door het contactformulier in te vullen en deze op te sturen. U kunt er ook voor kiezen om ons te bellen. Er zijn twee telefoonnummers beschikbaar dit zijn: 06-34217020 of 0180-325804. Wij hopen snel van u te horen en wij zullen u helpen met het bepalen van de prijs voor uw glazen keuken achterwand. DVDB Glas biedt ook de mogelijkheid om inspiratie op te doen voor uw keuken en andere glazen producten in onze showroom. Deze is elke werkdag geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur. Neem nu contact met een van onze specialisten op en laat uw gazen achterwand voor in de keuken tegen een lage prijs ontwikkelen

Referenties

Wat onze klanten denken