Glazen keukenachterwand

Glazen keukenachterwand

Bent u op zoek naar een glazen keukenachterwand? Dan helpen wij van DVDB Glas u graag verder. Door onze jarenlange ervaring in glasbewerking, kunnen wij voldoen aan al uw wensen voor uw glazen keuken achterwand. Daarnaast zorgen onze glasspecialisten voor een snelle en professionele service. In de meeste gevallen kunt u uw glazen keukenachterwand al binnen twee weken bij u thuis verwachten. Voordelen glazen keukenachterwand U kent de meeste voordelen van een glazen keukenachterwand wellicht al. Het is makkelijk schoon te maken en kost u daardoor weinig tijd qua onderhoud als u vlekken heeft vanaf uw kookplaat. Ook past een glazen keuken achterwand goed in de meeste keukens, door de strakke, moderne en luxueuze uitstraling die het een keuken meegeeft. Ook zorgt een glazen achterwand ervoor dat uw keuken ruimer oogt. Dit komt omdat glas in tegenstelling tot andere materialen het licht reflecteert en zorgt voor een ruimtelijker aanzien. Maar een ander minder bekend voordeel is dat u bij ons uw glazen keukenachterwand zelf kan samenstellen, zodat deze perfect in uw huidige keuken interieur past.

Zelf uw glazen keukenachterwand samenstellen

Heeft u speciale wensen voor uw glazen keukenachterwand en kan er geen partij aan uw wensen of behoeftes voldoen? Wellicht kunnen wij u dan wel verder helpen. Onze glazen achterwanden kunnen in vele verschillende kleuren geleverd worden en in verschillende glassoorten, zoals: enkel figuurglas, floatglas, draadglas, spiegelglas, gelaagd glas en de meest gebruikte glassoort kristal glas zodat er voor alle keukens iets is. Kristal glas is de meest heldere glassoort. Doordat deze glassoort zo helder is zal uw glazen keuken achterwand bij de glassoort het meest overeenkomen met de kleur die u voor ogen heeft. Naast verschillende kleuren en glassoorten, bieden wij ook de mogelijkheid om uw glazen keukenachterwand een bepaalde print te geven. Hier kunt u kiezen uit onze standaard printen of u kunt een eigen bestand aan leveren. Voor het beste resultaat is het aan te raden om een goede kwaliteit bestand aan te leveren. Naast de bovenstaande mogelijkheden is het ook mogelijk om een glazen keukenachterwand te combineren met andere materialen. Als u bijvoorbeeld het makkelijke onderhoud van glas wil hebben, maar ook wel gecharmeerd bent van de uitstraling van tegels kunnen wij dit voor u combineren in uw keuken. Houd er wel rekening mee dat de maximale lengte die wij uit een stuk kunnen leveren 3.21 meter is.

Montage en levering van de glazen keukenachterwand

Wij bieden de mogelijkheid om uw glazen keukenachterwand bij u thuis af te leveren. De prijzen van glas beginnen vanaf, slechts €25 inclusief btw. Ook is het mogelijk om alles op te laten meten bij uw thuis en dit door onze monteurs te laten plaatsen. U kunt hier een tarief verwachten vanaf €235,- inclusief btw.

Contact met een specialist voor uw glazen keukenachterwand

Heeft u vragen over het installeren van een glazen keuken achterwand bij u thuis? Of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op met ons door op de onderstaande knop te drukken en het formulier in te vullen. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen. Onze specialisten helpen u dan graag verder met uw vragen over een glazen keukenachterwand.

Referenties

Wat onze klanten denken