Glaszetter Rotterdam – DVDB Glas

Glaszetter Rotterdam – DVDB Glas

DVDB Glas Rotterdam is naast uw leverancier van glasproducten, ook een ervaren glaszetter in Rotterdam en omgeving. Wij leveren vakwerk voor o.a. uw glazen binnendeur, glazen douchedeur en glazen achterwand voor uw keuken. Werken met glas is secuur werk. DVDB Glas Rotterdam is dé glaszetter aan wie u deze precieze taak durft toe te vertrouwen.

Glaszetter Rotterdam – DVDB Glas


Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare glaszetter in Rotterdam en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Onze resultaatgerichte glasspecialisten zijn uitgerust met een verregaande kennis omtrent glasbewerking en montagedoeleinden. Zij weten voor u iedere situatie naar de praktijk te vertalen. Vanuit onze eigen slijperij werken wij met veel passie en toewijding aan uw op maat gemaakte product. Onze ervaren glaszetters monteren uw op maat gemaakte product met dezelfde precisie als waarmee deze vervaardigd is. Wij bieden u de mogelijkheid om in onze showroom alvast ideeën op te doen, zodat al in een vroeg stadium uitgebreid ingespeeld kan worden op uw wensen. Belt u wel even van tevoren, zo komt u niet voor een dichte deur te staan!

Slim inkoopbeleid


Voor de scherpste prijs in glas (Rotterdam en omgeving) komt u natuurlijk ook bij DVDB Glas. Door gebruik te maken van grote inkoopvolumes bieden wij glazen producten op maat voor een zeer scherpe prijs. U kunt bij ons terecht voor een glazen douchewand/douchedeur, een glazen achterwand voor in uw keuken, glazen spiegelwanden en glazen binnendeuren in verschillende uitvoeringen (bijv. glazen schuifdeur of glazen binnendeur met vloerveer). Allen gemonteerd door een ervaren glaszetter. Heeft u een unieke situatie en/of specifieke wensen? Vraag dan via de knop direct een op maat gemaakte offerte aan.
Neem contact op met uw glaszetter in Rotterdam
Wij bieden u de mogelijkheid om binnen 14 dagen al te genieten van uw bestelde product. Vanuit onze eigen slijperij leveren wij binnen 14 dagen op ieder gewenst adres in Rotterdam e.o (regio Zuid Holland). Desgewenst monteert onze ervaren glaszetter met dezelfde uiterste precisie waarmee wij uw product vervaardigen, uw glazen binnendeur, uw glazen douchedeur en/of glazen achterwand op locatie. Om u zo snel mogelijk van uw nieuwe product te kunnen laten genieten bieden wij u de mogelijkheid om door ons te worden teruggebeld. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en ideeën, waarna onze glasspecialisten uw op maat gemaakte product binnen 14 dagen maken, leveren en monteren. Klik op de knop om vandaag nog door ons te worden teruggebeld.

Direct contact opnemen

Referenties

Wat onze klanten denken