Glasservice Rotterdam 12 jaar ervaring!

Glasservice Rotterdam 12 jaar ervaring!

DVBD Glas is dé vakspecialist op het gebied van glasservice op maat in Rotterdam en omgeving. Wij leveren maatwerk voor o.a. uw glazen binnendeur, glazen douchedeur en glazen achterwand voor uw keuken. Werken met glas is secuur werk. DVBD Glas Rotterdam is dé glasservice aan wie u deze precieze taak durft toe te vertrouwen.

Glasservice Rotterdam – DVDB Glas

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare glasservice in Rotterdam en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.
Onze resultaatgerichte glasspecialisten zijn uitgerust met een verregaande kennis omtrent glasbewerking en montagedoeleinden. Zij weten voor u iedere situatie naar de praktijk te vertalen.
Vanuit onze eigen slijperij werkt onze glasservice met veel passie en toewijding aan uw op maat gemaakte product. Met een scherp oog voor detail vervaardigen wij uw product voor u op maat.
Wij bieden u de mogelijkheid om in onze showroom alvast inspiratie op te doen, zodat al in een vroeg stadium uitgebreid ingespeeld kan worden op uw wensen. Belt u wel even van tevoren, zo komt u niet voor een dichte deur te staan!

Glasservice Rotterdam met slim inkoopbeleid

Voor de scherpste prijs in glas (Rotterdam en omgeving) komt u natuurlijk ook bij DVBD Glas. Door gebruik te maken van grote inkoopvolumes bied onze glasservice Rotterdam glazen producten op maat voor een zeer scherpe prijs. U kunt bij ons o.a. terecht voor een glazen douchewand/douchedeur, een glazen achterwand voor in uw keuken, glazen spiegelwanden en glazen binnendeuren in verschillende uitvoeringen (bijv. glazen schuifdeur of glazen binnendeur met vloerveer). Heeft u een unieke situatie en/of specifieke wensen?
Vraag dan via de knop direct een op maat gemaakte offerte aan.

Neem contact op met DVBD Glasservice Rotterdam Wij bieden u de mogelijkheid om binnen 14 dagen al te genieten van uw op maat gemaakte product. Vanuit onze eigen slijperij levert onze glasservice binnen 14 dagen op ieder gewenst adres in Rotterdam e.o (regio Zuid Holland). Desgewenst monteert onze ervaren glaszetter met dezelfde uiterste precisie waarmee wij uw product vervaardigen, uw glazen binnendeur, uw glazen douchedeur en/of glazen achterwand op locatie.
Om u zo snel mogelijk van uw nieuwe product te kunnen laten genieten bieden wij u de mogelijkheid om door ons te worden teruggebeld.
In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en ideeën, waarna onze glasservice uw op maat gemaakte product binnen 14 dagen maakt, levert en monteert.
Klik op de knop om vandaag nog door ons te worden teruggebeld.

Direct contact opnemen

Referenties

Wat onze klanten denken