Glasplaat bestellen

Glasplaat bestellen » Glasplaat bestellend

« Glasplaat bestellen | Glasplaten op maat »

Glasplaat bestellen

Bent u net verhuisd? Of wilt u uw bestaande keuken een opknapbeurt geven? Dan is een glasplaat op maat bestellen een originele, duurzame optie. Met een kleine aanpassing krijgt uw keuken al een nieuwe look. Daarnaast kan het bestellen van een glasplaat als achterwand getypeerd worden door enkele andere voordelen:
  • Een glasplaat bestellen als achterwand voor uw keuken voordeel 1: De glasplaat kan door u naar eigen wens worden samengesteld. Zo kan er gekozen worden uit alle soorten kleuren. Bijvoorbeeld een kleur die past bij het bestaande design of juist een neutrale kleur. Ook kan er bij het bestellen gekozen worden voor een specifiek motief, specifieke textuur en bestaat de optie om weerspiegeling aan te laten brengen in het glas.
  • Een glasplaat als achterwand bestellen voordeel 2: Glasplaten op maat zijn makkelijk te onderhouden. Glasplaten zijn snel schoon omdat er geen voegen en naden in een glasplaat zitten. Deze bestaat namelijk uit 1 groot gedeelte. Dit komt de hygiëne ten goede. Dit is in een keuken vanzelfsprekend erg belangrijk.
  • Een glasplaat als achterwand bestellen voordeel 3: Uw keuken wordt optisch groter met een glasplaat op maat door een unieke eigenschap van Glas. Glas reflecteert namelijk licht in tegenstelling tot andere materialen die licht absorberen. Dit geeft uw keuken meer ruimte en een lichtere uitstraling.
  • Een glasplaat als achterwand bestellen voordeel 4: Een glasplaat maakt uw keuken af, het is de punt op de i. Zoals u ziet heeft een glasplaat unieke voordelen ten opzichte van andere veel gebruikte materialen voor achterwanden van keukens zoals hout, tegels, aluminium etc.

Een glasplaat op maat bestellen voor uw keuken bij DVDB Glas

De glasplaten van DVDB Glas worden op maat ontwikkeld. Dit betekent inclusief uitsparingen voor uw afzuigkap, stopcontacten, keukenkasten, etc. Hierdoor past de glazen wand perfect in uw keuken. Daarnaast bieden wij diverse opties om de glasplaat te designen naar uw eigen wens. Zo kunt u kiezen uit diverse soorten glas, alle mogelijke kleuren etc. Wilt u alleen een glasplaat bestellen voor achter het fornuis of achter de kookplaat? Onze specialisten adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Meer informatie inzake de prijs van een glasplaat bestellen voor uw keuken

Wilt u meer informatie of juist weten wat de prijs is van het laten ontwikkelen en bestellen van een glasplaat op maat voor in uw keuken. Neem dan contact met een van onze deskundigen op. Dit kunt u doen op de volgende manieren:
  • Stuur een e-mail met uw wensen naar info@dvdbglas.nl.
  • Neem telefonisch contact met ons op 06-34217020 / 0180-325804.
  • Vul het contactformulier in op de pagina contact.
  • Bezoek onze showroom, wij zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00.
Na het bestellen van de glasplaat leveren we deze binnen 14 dagen af op uw adres. Inwonend in de regio Zuid-Holland? Dan monteren wij de bestelde glasplaten graag bij u thuis. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn met een unieke glasplaat op maat voor in uw keuken! Glasplaten op maat bestellen | DVDB Glas

Direct contact opnemen

Referenties

Wat onze klanten denken