Glas Rotterdam

Glas Rotterdam

DVDB Glas Rotterdam is uw vakspecialist op het gebied van glas in de omgeving van Rotterdam. Wij leveren vakwerk voor o.a. uw glazen binnendeur, glazen douchedeur en glazen achterwand voor uw keuken. Werken met glas is secuur werk. DVDB Glas Rotterdam is dé perfectionist aan wie u deze precieze taak durft toe te vertrouwen.

Glas Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare glashandel in Rotterdam en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze eigen slijperij werkt Glas Rotterdam met veel passie en toewijding aan uw op maat gemaakte product. Onze resultaatgerichte glasspecialisten zijn uitgerust met een verregaande kennis omtrent glasbewerking en montagedoeleinden. Zo weten zij voor u iedere situatie naar de praktijk te vertalen; elk product afkomstig uit onze glashandel is voor u op maat gemaakt. Wij bieden u de mogelijkheid om in onze showroom ideeën op te doen, zodat al in een vroeg stadium volledig ingespeeld kan worden op uw wensen. Belt u wel even van tevoren, zo komt u niet voor een dichte deur te staan!

Slim Inkoop Beleid – Glas Rotterdam

Voor de scherpste prijs in glas (Rotterdam en omgeving) komt u natuurlijk ook bij Glas Rotterdam. Door gebruik te maken van grote inkoopvolumes bieden wij glazen producten op maat voor een zeer scherpe prijs. U kunt bij ons terecht voor een glazen douchewand/douchedeur, een glazen achterwand voor in uw keuken, glazen spiegelwanden en glazen binnendeuren in verschillende uitvoeringen (bijv. glazen schuifdeur of glazen binnendeur met vloerveer). Heeft u een unieke situatie en/of specifieke wensen?
Vraag dan via de knop direct een op maat gemaakte offerte aan.

Neem contact op met DVDB Glas Rotterdam DVDB Glas biedt u de mogelijkheid om binnen 14 dagen al te genieten van uw bestelde product. Vanuit onze eigen slijperij levert Glas Rotterdam binnen 14 dagen op ieder gewenst adres in de regio Zuid Holland. Desgewenst monteren wij met dezelfde uiterste precisie waarmee Glas Rotterdam uw product vervaardigt, glazen binnendeur, uw glazen douchedeur en/of glazen achterwand op locatie. Om u zo snel mogelijk van uw nieuwe product te kunnen laten genieten biedt Glas Rotterdam u de mogelijkheid om door ons te worden teruggebeld.
In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en ideeën, waarna onze glasspecialisten uw op maat gemaakte product binnen 14 dagen maken, leveren en monteren.
Klik op de knop om vandaag nog door ons te worden teruggebeld.

Direct contact opnemen

Referenties

Wat onze klanten denken