Douchewand op maat

DVDB Glashandel in Rotterdam

DVDB Glashandel in Rotterdam is dé vakspecialist op het gebied van glashandel omgeving Rotterdam. Wij leveren maatwerk voor o.a. uw glazen douchewand, glazen binnendeur en glazen achterwand voor uw keuken. Werken met glas is precisie werk. DVDB Glashandel in Rotterdam is dé perfectionist aan wie u deze secure taak durft toe te vertrouwen.

DVDB Glashandel in Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare glashandel in Rotterdam en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Met oog voor detail werkt DVDB Glashandel in Rotterdam vanuit onze eigen slijperij met veel passie en toewijding aan uw op maat gemaakte product. De resultaatgerichte glasspecialisten van onze glashandel zijn uitgerust met een diepgaande kennis omtrent glasbewerking en montagedoeleinden. Zo weten zij iedere situatie naar de praktijk te vertalen; elk product afkomstig uit onze glashandel is op maat gemaakt, vertaald naar uw situatie. DVDB Glashandel in Rotterdam biedt u de mogelijkheid om in onze showroom ideeën op te doen, zodat al in een vroeg stadium volledig ingespeeld kan worden op uw wensen. Belt u wel even van tevoren, zo komt u niet voor een dichte deur te staan!

Inkoopbeleid – DVDB Glashandel in Rotterdam

Bij onze glashandel kunt u de scherpst mogelijke prijs verwachten. Door gebruik te maken van grote inkoopvolumes biedt DVDB Glashandel in Rotterdam glashandel op maat voor een zeer scherpe prijs. U kunt bij ons terecht voor een glazen achterwand voor in uw keuken, een glazen douchewand/douchedeur, glazen spiegelwanden en glazen binnendeuren in verschillende uitvoeringen (bijv. schuifdeur of glazen binnendeur met vloerveer). Heeft u specifieke wensen of een unieke situatie? Vraag dan via de knop direct een offerte aan.

Neem contact op met onze DVDB Glashandel in Rotterdam
DVDB Glashandel in Rotterdam biedt u de mogelijkheid om binnen 14 dagen al te genieten van uw bestelde product. Wij leveren vanuit onze eigen slijperij binnen 14 dagen op ieder gewenst adres in de regio Zuid Holland. Desgewenst monteert DVDB Glashandel in Rotterdam met dezelfde uiterste precisie waarmee wij uw product vervaardigen, uw glazen achterwand, glazen douchedeur en/of glazen binnendeur op locatie. Om u zo snel mogelijk van uw nieuwe product afkomstig uit onze glashandel te kunnen laten genieten bieden DVDB Glashandel in Rotterdam biedt u de mogelijkheid om door ons te worden teruggebeld. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en ideeën, waarna onze glasspecialisten uw op maat gemaakte product binnen 14 dagen maken, leveren en monteren. Klik op de knop om vandaag nog door ons te worden teruggebeld.

Direct contact opnemen

Referenties

Wat onze klanten denken