Keukenachterwand

Een keukenachterwand is een belangrijk onderdeel van uw keuken. Naast de taak om uw muur schoon te houden van opspattend vet kan een nieuwe keuken achterwand zorgen voor een compleet nieuwe uitstraling van uw keuken. Wanneer u uitgekeken bent op uw keuken is het daarnaast ook makkelijker en goedkoper om alleen uw spatwand te vervangen dan een complete keuken. Als u uw keukenwand veranderd kan dit uw keuken een compleet nieuwe uitstraling geven. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een glazen keukenachterwand, zal uw keuken een luxueuze en ruimtelijkere uitstraling krijgen. Al de glazen binnen- of schuifdeuren worden bij DVDB Glas standaard in helder thermisch voorgespannen 8 mm glas(gehard glas) met beslag naar keuze ontwikkeld. Daarbij bieden we de optie om tegen een vergoeding te kiezen voor andere soorten glas. Denk bijvoorbeeld aan extra helder glas, gefigureerd glas, gesatineerd glas(mat) en zo zijn er nog elke soorten waar u een keuze uit kunt maken voor uw keukenachterwand.

Wat voor keukenachterwand kiezen?

Wellicht vraagt u zich af wat voor soort keukenachterwand u kunt kiezen. Er is veel mogelijk, maar in de meeste gevallen is het aan te raden om de achterwand van uw keuken te kiezen aan de hand van de keuken die u op dit moment heeft. De achterwand die in elke keuken past is de achterwand van glas. Naast het feit dat een glazen spatwand in bijna elke keuken past, is deze daarnaast ook nog eens erg makkelijk te onderhouden. Even snel een doekje eroverheen en uw keukenachterwand is alweer schoon. Ook geven glazen achterwanden een luxueuze en strakke uitstraling aan uw keuken.

Voordelen keukenachterwand van glas bij DVDB Glas?

Uiteraard is een groot voordeel van een keukenachterwand van glas, dat deze over het algemeen uit een stuk bestaat. Hierdoor heeft de achterwand geen voegen en hoeft u geen of weinig energie te steken in het schoonmaken van de achterwand. Dit in tegenstelling tot een spatwand gemaakt van tegels. Dit iet er wel mooi uit, maar doordat tegels vaak veel voegen hebben zal dit snel verkleuren en zal u dit regelmatig moeten schoonmaken. Wanneer u hier geen zin of tijd voor heeft is het in onze ogen beter om voor een glazen keukenachterwand te kiezen. Interesse in een achterwand van glas? Neem dan contact op met ons door het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren om uw vragen over de keukenachterwand.

Referenties

Wat onze klanten denken