Keuken achterwanden

Wij installeren keuken achterwanden snel en professioneel. Door onze jarenlange ervaring met glas bewerking en montage weet u zeker dat uw spatwanden op een goede manier worden geïnstalleerd in uw keuken. De keuken achterwanden bestaat uit glas van hoge van hoge kwaliteit. Het geharde glas wat wij gebruiken is geschikt voor alle typen kookplaten. Normaal glas heeft de eigenschap dat het door spanningsverschillen (bij bijvoorbeeld het kookgedeelte) kan gaan barsten. Het glas wat wij gebruiken voor de keuken achterwanden is hittebestendig tot ongeveer 220 graden. Dit glas is sterke dan normaal glas en daarom geschikt als achterwand. Sterke beglazing is essentieel, zeker achter het fornuis. Weet u niet wat voor soort keuken achterwanden het beste achter uw kookplaat passen? Lees dan verder en wij zullen u verder informeren over de beste achterwanden voor in uw keuken. Achterwand keuken

Keuze achterwanden voor keukens

In de meeste gevallen is het aan te raden om voor glazen keuken achterwanden te kiezen. Dit komt omdat dit bij elk soort keuken past en daarnaast ook nog eens het makkelijkste is om schoon te maken. Omdat wij achterwanden maken uit een groot stuk, heeft u geen last meer van vieze voegen en hoeft u ook niet bang te zijn voor onhygiënische vuilophoping in uw keuken. Een ander groot voordeel van een keuken achterwand van glas is dat glazen keuken achterwanden in veel verschillende formaten te vinden zijn. Wij maken uw achterwand bijvoorbeeld op de maten die u doorgeeft. Hierdoor is het voor u makkelijker op de juiste keuken spatwanden te vinden die precies op maat zijn gemaakt en perfect in uw keuken passen. Ook is het bij ons mogelijk om de kleur van uw keuken achterwanden aan te passen. Heeft u dus een bepaalde kleur in gedachte, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Interesse in keuken achterwanden?

Heeft u interesse in keuken achterwanden van glas op maat? Neem dan contact op met ons en wij zullen uw aanvraag of vragen inzake de Keuken achterwand zo vakkundig mogelijk beantwoorden. U kunt eventueel ook langskomen in onze showroom met betrekking tot uw vragen over de keuken achterwanden.

Referenties

Wat onze klanten denken