Achterwanden keukens

Achterwanden voor keukens zijn een van de meest belangrijke onderdelen van uw keuken. Naast het beschermen van uw muur voor opspattend kookvet van de kookplaat, maakt de achterwand van keukens de uitstraling af. Achterwanden van keukens bepalen namelijk de afwerking van uw keuken en daarmee ook de uitstraling. Bent u op zoek naar een moderne en strakke keuken van glas, waarbij u uw glazen achterwand in uw keuken niet lang hoeft schoon te maken? Neem dan contact op met ons en sta een van onze vakspecialisten te woord om erachter te komen wat onze glazen achterwanden voor uw keukens kunnen betekenen.

Achterwand keuken /Achterwanden keukens

Vindt u het makkelijk onderhouden van glazen achterwanden voor keukens erg handig, maar passen tegels beter in uw keuken? Dan is het bij ons ook mogelijk om dit te combineren. Zo kunt u uw perfecte achterwand voor uw kookplaat of keuken in elkaar zetten. Een glazen achterwand is met veel verschillende veelgebruikte achterwand materialen te gebruiken. Wij bieden bij ons bedrijf ook de mogelijkheid om achterwanden te maken voor de keukens in alle soorten kleuren. Hierdoor zal de perfect bij uw eigen keuken passen. De maximale lengte die wij kunnen leveren aan u is 3.21 meter. Andere eigenschappen van het glas dat wij leveren is dat het rondom geslepen en is daarbij is gemaakt van gehard glas. Deze spatwand van glas laat zich kenmerken door hittebestendigheid en en kras- en slag vrij. Hierdoor zal u nooit last hebben van krassen. Ander voordeel is dat de achterwanden die wij maken makkelijk in onderhoud zijn. Neem contact op om er achter te komen of uw gewenste combinatie (Achterwanden keukens) ook mogelijk is.

Interesse in achterwanden voor uw keukens?

Heeft u interesse in achterwanden voor uw keukens, die op maat zijn gemaakt? Dan horen wij graag van u. U kunt ons bereiken voor vragen of interesse in de glazen spatwanden door te mailen naar: info@dvdbglas.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Als uw voorkeur is om de achterwanden voor keukens in onze showroom te zien is dit ook mogelijk. Deze is elke werkdag open vanaf 09:00 uur tot 18:00 uur. De showroom is gevestigd op: Hoofdweg-Zuid 42-D, 2912 EE, Nieuwerkerk aan den IJssel. U kunt ons ook bellen, Tel. 06-34217020 / 0180-325804. Wij horen graag van u wanneer u vragen of interesse heeft in achterwanden voor keukens.

Referenties

Wat onze klanten denken