Achterwand voor keuken

Bent u op zoek naar een achterwand voor uw keuken? Zoek dan niet verder DVDB Glas heeft vakspecialisten in dienst met jarenlange ervaring in het maken en monteren van achterwanden voor keukens. Ook als u op zoek bent naar een speciale soort of kleur achterwand voor in uw keuken, kunnen wij u van dienst zijn. Wanneer u kiest voor een glazen keukenachterwand haalt u de meest hygiënische oplossing in huis. Dit komt doordat de achterwand voor de keuken in bijna alle gevallen uit een stuk bestaan en hierdoor heeft u geen last van voegen en de daarmee gepaarde vuilophoping.

Achterwand keuken Voor iedereen beschikbaar

Wij hebben ook de mogelijkheid om een achterwand voor keuken te maken in alle kleuren, zodat de achterwand voor uw kookplaat aan uw specifieke wensen voldoet en deze perfect bij uw keuken past. De maximale lengte die wij kunnen leveren is 3.21 meter. Het glas dat wij leveren is rondom geslepen en is gemaakt van gehard glas. Dit glas is uiteraard hittebestendig en kras- en slag vrij. Daarnaast zijn de glazen spatschermen makkelijk in onderhoud en daarmee de perfecte achterwand voor in de keuken. Bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op en onze specialisten helpen u graag verder. Zij hebben veel kennis inzake de achterwand voor keukens .

Interesse in een achterwand voor uw keuken?

Heeft u interesse in een achterwand op maat voor uw keuken? Als u interesse of vragen heeft met betrekking tot onze glazen spatschermen, dan bent u op het juiste adres. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen en op te sturen. Ook kunt u een mail te sturen naar het volgende mailadres: info@dvdbglas.nl. Onze specialisten zullen dan zo snel mogelijk contact met u proberen op te nemen. Voor al uw vragen inzake de achterwand voor uw keuken kunt u bij DVDB Glas terecht. Wij zijn al jaren een bekend begrip in de provincie Zuid-Holland. Bij ons bedrijf werken diverse specialisten op het gebied van glas. Deze zijn gericht zijn op het eindresultaat en zijn natuurlijk bekend met alle bewerkingen montagedoeleinden op het gebied van glas. Heeft u direct een opdracht waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van dienst zijn en een prachtige achterwand voor uw keuken maken!

Referenties

Wat onze klanten denken