Achterwand kookplaat

Bent u op zoek naar een achterwand voor uw kookplaat? Zoek dan niet verder. Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren en installeren van achterwanden voor keukens . Als u op zoek bent naar een achterwand voor uw kookplaat in een speciaal formaat, is dit ook geen probleem. Wij zijn namelijk ervaren met het bewerken van glas en kunnen achterwanden van keukens in speciale maten leveren. Een achter wand van glas is makkelijk schoon te maken en bespaart u dus veel tijd in het onderhoud. Ook past de achterwand in elke keuken, niet alleen omdat deze op maat te maken zijn, maar ook omdat wij makkelijk uitsparingen kunnen maken in de wand. Hiervoor hebben wij wel de juiste afmetingen nodig van de achterwand voor de kookplaat.

Achterwand keuken bezorgen en monteren van de kookplaat

Uiteraard kunnen wij uw achterwand voor uw kookplaat van glas ook bij u thuis bezorgen. Het leveren van een spatwand kan al vanaf €25,- inclusief btw. Het is ook mogelijk om de plek waar de achterwand moet komen te staan door ons te laten meten en de achterwand hierna te laten monteren. Dit is mogelijk vanaf € 235,- inclusief btw. De prijs van een op maat gemaakte achterwand van glas voor uw kookplaat wordt bepaald aan het aantal strekkende meters. Het tarief dat wij hanteren is €109,- per meter.

Contact opnemen over achterwanden voor uw kookplaat

Heeft u interesse in een achterwand op maat voor achter uw kookplaat in de keuken? Mail ons dan door een e-mail te sturen naar info@dvdbglas.nl. U kunt ons ook bereiken door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u liever langskomt bij onze showroom om te kijken naar de achterwand voor uw kookplaat is dit ook mogelijk. Wij zijn namelijk elke werkdag geopend van 09:00 tot 18:00. Onze showroom is gevestigd op: Hoofdweg-Zuid 42-D, 2912 EE, Nieuwerkerk aan den IJssel. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar: 06-34217020 of 0180-325804. Waarom DVDB Glas? Kies voor DVDBGlas voor het maatwerk wat we bieden op basis van uw behoeften. Omdat we oog voor detail hebben en meester in ons vak zijn. Onze resultaatgerichte professionals maken de achterwand voor uw kookplaat op maat! Wij hopen snel van u te horen met betrekking tot uw achterwand voor achter uw kookplaat.

Referenties

Wat onze klanten denken