Achterwand keukens

Een achterwand kan keukens een compleet nieuwe uitstraling geven. Een achterwand maakt uw keuken daarnaast visueel groter. Glas heeft namelijk een unieke eigenschap. Glas reflecteert licht en absorbeert niet. Een ruimte wordt lichter en ruimtelijker. De glazen wand zorgt voor een strakke en luxueuze uitstraling  Een ander voordeel van een achterwand voor de keukens is dat deze gemakkelijk schoon te maken is. Het is een glad oppervlak en bestaat uit een geheel. Dit is afhankelijk van hoe groot de plaat van glas is. Hierdoor heeft een wand geen voegen. Dit is makkelijk met een doekje schoon te maken en zeer hygiënisch. De glazen achterwand is ook bestand tegen de hitte van uw kookplaat. Bent u op zoek naar een bedrijf die professioneel en snel een achterwand op maat kan maken voor uw keukens? Dan bent u bij DVDB Glas op het goede adres. Onze vakspecialisten hebben jaren ervaring met glasbewerking en kunnen een achterwand voor uw keukens zo maken hoe u dit voor ogen heeft.

Achterwand keuken of keukens op maat

DVDB Glas maakt een achterwand of achterwanden van keukens aan de hand van uw wensen en eisen. Bent u op zoek naar een andere kleur, een speciale maat of wilt u een achterwand voor uw keuken met een speciale print? Wanneer u ervoor kiest om de achterwand voor uw keukens een speciale print mee te geven, heeft u twee opties. U kunt een eigen digitaal bestand aan leveren of kiezen uit ons standaard assortiment. Bij ons is veel mogelijk. Alle foto's kunnen worden gebruikt. Heeft u andere specifieke wensen of eisen? Neem dan contact op met onze professionals en bespreek de mogelijkheden voor het maken van een achterwand voor uw keukens. Wij adviseren u graag over de opties

Interesse in een achterwand voor uw keukens?

Een achterwand van glas past in alle soorten keukens. Zeker wanneer deze op maat is gemaakt door de glasbewerkingsspecialisten van DVDB Glas. Als u interesse of vragen heeft met betrekking tot de aangeboden glazen spatwanden, dan horen wij graag van u. U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar het volgende e-mailadres: info@dvdbglas.nl of door het contactformulier die u op de contactpagina kan vinden op te sturen. Onze specialisten zullen dan zo snel mogelijk contact met u proberen op te nemen. Het is ook mogelijk om de achterwanden voor in uw keukens in onze showroom te bekijken. Onze showroom is elke werkdag open van 09:00 uur tot 18:00 uur. U kunt ons uiteraard ook bellen, Telefoonnummer: 06-34217020 of 0180-325804. Wij horen graag van u bij vragen of interesse in de achterwand voor uw keukens.

Referenties

Wat onze klanten denken