Keuken achterwand glas

 Keuken achterwand glas

Van een keuken achterwand van glas kunt u elke dag weer genieten. Een glaswand is stijlvol en kan naar eigen wens worden ontworpen. Hiernaast zijn er nog andere voordelen die deze spatschermen bijzonder maken. Voordelen Keuken achterwand van Glas: De achterwand bestaat uit een stuk en is op maat ontworpen. Zodoende zijn er geen groeven waardoor deze eenvoudig te reinigen is. Ook maken wij gebruik van gehard glas waardoor deze glasplaat krasvast en brandwerend is. Andere kenmerken van deze glaswand zijn de schokbestendigheid en stootbestendigheid. En dat allemaal voor een mooie prijs. Kortom: Veel voordelen in vergelijking met de andere veel gebruikte materialen voor de achterwand in uw keuken.Over de designs en kosten leest u meer in de volgende paragraaf. Bij DVDB Glas heeft u namelijk de keuze uit vele designs voor uw keuken achterwand van glas.

Diverse designs voor uw keuken achterwand van glas

U kunt ervoor kiezen om een keuken achterwand van glas aan te leveren met print, eigen foto of een van onze designs uit te kiezen. U kunt rekenen op een keukenachterwand van de beste kwaliteit, dit is een garantie bij DVDB Glas. Type glas voor uw keuken achterwand van Glas: Uw glasplaat voor bij uw kookplaat kan door ons geleverd worden in alle glassoorten. Wij houden rekening met de hitte die van uw kookplaat af komt. ‘Normaal’ glas kan op den duur door verschillen in de spanning gaan barsten. Bij DVDB glas maken we enkel gebruik van glas van de beste kwaliteit. Zodat uw glazen plaat bestand is tegen de hitte van elk type kookplaat. Bij DVDB Glas heeft u de keuze uit de volgende glassoorten voor uw glaswand: Enkel figuurglas, Floatglas, Draadglas, Spiegelglas, Gelaagd glas en kristal glas. Van dit laatste type glas maken wij in de meeste gevallen gebruik als wij glazen keuken achterwanden ontwikkelen. Waarom? Dit glas is gehard, gezuiverd en extra helder, wat resulteert in mooiere kleuren in vergelijking met bijvoorbeeld floatglas (Normaal glas). Floatglas heeft van nature een groene kleur. De kleuren die dan worden gekozen komen dan minder tot zijn recht. Kleurkeuze is een van onze specialiteiten. Door middel van diverse kleurstalen kunt u een ‘passende’ kleur bepalen voor de achterwand van uw keuken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een keukenachterwand met print of foto te laten ontwikkelen. De inmeet service van DVDB Glas Maak nu gebruik van onze inmeet service. Wij komen bij u de maten opnemen zodat u zeker weet dat uw keuken achterwand van glas past in uw keuken.

Meer informatie over de prijzen van uw keuken achterwand van glas?

Voor u beslist welke keuken achterwand van glas het meest geschikt voor u is. Wilt u waarschijnlijk weten wat de prijs hiervan is bij DVDB Glas. Om een idee van de kosten te krijgen kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem direct contact op met een van onze specialisten voor meer informatie over onze glasplaat. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Ten eerste kunt u een e-mail sturen naar info@dvdbglas.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ten tweede kan u ervoor kiezen om het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Ten derde kan u een van onze specialisten bellen op tel 06-34217020 / 0180-325804. Dagelijks zijn wij geopend van 09:00 – 18:00. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn met een prachtige keuken achterwand van glas. Keukenachterwand glas | DVDB Glas

Referenties

Wat onze klanten denken