Keukenwand glas prijs

De keukenwand glas prijs is erg afhankelijk van de wensen en eisen die u voor ogen heeft. Daarom raden wij iedereen, die de prijs van een glazen keukenwand wilt achterhalen aan, om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wanneer u zo volledig mogelijk uw wensen aan ons doorgeeft, kunnen wij u een nauwkeurige prijs voor uw keukenwand van glas geven. Wanneer u op zoek bent naar een keukenwand die makkelijk schoon te maken is en ook makkelijk is in het onderhoud is de glazen achterwand de juiste keuze voor uw keuken. Dit komt omdat de spatwand uit een stuk glas is gesneden zodat deze wanden geen voegen zal bevatten. Daarom is onze keukenwand van glas de beste voor zijn prijs. Er zijn veel aanpassingsmogelijkheden aanwezig bij glazen keuken achterwanden. De prijs die wij hanteren voor een keukenwand van glas begint vanaf €109,- per strekkende meter. De verzendkosten start vanaf €25,- en daarnaast bieden wij ook een opmeet en installatie service. Dit begint vanaf €235,-. De keukenwand van glas prijs is inclusief btw.

Kies een keukenwand van glas voor een lage prijs in onze showroom

Als u inspiratie nodig heeft voor een glazen keukenwand voor een passende prijs of een voorbeeld wilt zien van onze glasplaat als keukenwand, dan kunt u langskomen bij onze showroom in Nieuwekerk aan den Ijssel. De showroom is gevestigd op: Hoofdweg-Zuid 42-D, 2912 EE, Nieuwerkerk aan den IJssel en is elke werkdag geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur. Kom langs en bespreek de mogelijkheden met het personeel. Wij zullen u zo goed mogelijk helpen bepalen welke wensen en aanpassingen van de keukenwand van glas van toepassing zijn en de hiermee gepaarde prijs. U kunt dit met het aanwezig personeel bespreken.

Interesse in glas voor uw keukenwand? voor een lage prijs

Bent u tot de beslissing gekomen om uw keukenwand van glas tegen een mooie prijs door ons te laten maken? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons via het volgende nummer: 0180-32 58 04. U kunt ook onze showroom bezoeken om een blik te werpen op de prachtige glazen spatwand of achterwand die niet te veel hoeft te kosten. Onze showroom bevindt zich op de Hoofdweg-Zuid 42-D, 2912 EE Nieuwerkerk aan /den IJssel. De openingstijden zijn als volgt: Elk dag zijn we van 09:00-18:00 open. Bezoek ons snel! Wij maken uw keukenwand van glas voor de laagste prijs!

Referenties

Wat onze klanten denken