Glas voor keukenwand

Snel en professionele montage van het glas voor uw keukenwand? Dat kan bij DVDB Glas, wij leveren uw glazen keukenwand binnen twee weken bij u af. Het glas dat wij voor uw keukenachterwand gebruiken is gehard glas, dit is glas die bestand is tegen hoge hitte en is daarnaast ook nog eens slagvast. Met dit glas hoeft u niet bang te zijn voor beschadigingen aan het glas voor uw keukenwand, zelfs niet bij het koken bij hoge temperaturen.

Voordelen van glas voor keukenwand

Glas voor uw keukenwand biedt vele voordelen voor u en uw keuken. Glas is namelijk erg makkelijk schoon te maken. Dit wordt nog duidelijker wanneer dit wordt vergeleken met tegels als keukenwand soort die vaak voorkomt. Tegels hebben natuurlijk voegen, waar na verloop van tijd vuilophoping plaats zal vinden. Dit is erg onhygiënisch en niet gewenst in een plek als de keuken. Het schoonmaken van deze voegen kost vaak erg veel energie en tijd, waar u over het algemeen geen zin in hebt. Glas voor de spatwand is dan een betere oplossing. Een keukenwand van glas bestaat uit één stuk (maximale lengte 3.210mm) en is daarom erg makkelijk in het onderhoud.

Glas voor keukenwand> Onze showroom voor inspiratie

Weet u nog niet zeker wat voor soort glas u voor ogen heeft voor de keukenwand? Neem dan eens een kijkje in onze showroom voor inspiratie. U kunt hier de verschillende mogelijkheden die wij bieden met eigen ogen zien, zoals het printen van een eigen afbeelding op de glazen keukenachterwand of een combinatie van verschillende materialen zoals een keukenwand van glas met daarachter een betegelde plaat. Deze glazen wanden geven een luxueuze uitstraling aan uw keuken. Onze showroom is gevestigd op Hoofdweg-Zuid 42-D in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook kunt u de prijs van het glas voor uw keukenwand gelijk bespreken met een de aanwezige specialisten.

Referenties

Wat onze klanten denken