Glazen keukenwand

Glazen keukenwand

DVDB glas levert glazen keukenwanden op maat aan zowel particulieren als aan de zakelijke markt. Voor particulieren plaatsen we onder andere glazen douchewanden, glazen binnendeuren en natuurlijk de glazen keukenwand. Werken met wanden van glas is precies werken. DVBD is de perfectionist aan wie u deze taak kunt toe vertrouwen. Waarom? Lees snel verder.

Waarom uw glazen keukenwand door DVDB Glas laten ontwikkelen?

  • Wij werken enkel met glaszetters met veel ervaring in het plaatsen van een glazen keukenwand en personeel met een gedegen opleiding in hun vakgebied. Zij weten elke situatie eenvoudig voor u op te lossen.
  • Door gebruik te maken van grote inkoopvolumes bieden wij glazen producten aan voor een scherpe prijs.
  • In onze showroom kunt u alvast ideeën op komen doen. Zo kan al in een vroeg stadium worden ingespeeld op uw wensen.
  • Vanuit onze eigen slijperij ontwikkelen we een breed aanbod aan glazen producten.
DVDB Glas kan voor u de glazen keukenwand in elke gewenste kleur ontwikkelen. Tegen vergoeding kunnen uitsparingen ten behoeve van stopcontacten, waterkeringen, vensterbanken etc. probleemloos in het glas worden gemaakt. Nieuw in ons assortiment zijn de glas printen voor de glazen keukenwand. Door ons een digitaal bestand aan te leveren of door te kiezen uit ons eigen uitgebreide assortiment kunnen afbeeldingen op het glas worden gemaakt.

De levertijd en werkwijze na de bestelling van een glazen keukenwand

De eerste stap is het meten van de maten van uw keuken voor de glazen keukenwand. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen of om dit uit te laten besteden door onze glas inmeet service. Volgende stap is het bestellen op maat. Binnen 14 dagen leveren wij het bestelde product af bij u thuis. De montage hiervan kunnen onze specialisten ook voor u uitvoeren. Zo weet u zeker dat uw glazen keukenwand perfect geplaatst gaat worden in de keukens.

De prijs voor het laten bezorgen, inmeten en laten plaatsen van de glazen keukenwand

Het thuis laten bezorgen van de glazen keukenwand kan al vanaf €25,- incl. BTW. Voor het inmeten en plaatsen van het glas bij u thuis wordt een tarief gehanteerd vanaf €235,- incl. BTW. De prijs voor een op maat gemaakte glazen achterwand is slechts € 109,- incl. BTW. per strekkende meter. De keukenwand van glas wordt geleverd in een kleur naar keuze, in 6mm. kristal helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas (gehard glas) met een maximale hoogte van 700 mm. Externe bewerkingen aan de wanden zullen tegen een vergoeding worden doorberekend. Neem nu contact met ons op en laat een glazen keukenwand op maat maken

In contact komen met een van de glazen keukenwand specialisten van DVDB Glas

Vragen? Meer te weten komen of interesse in een glazen keukenwand op maat. Neem dan contact op met een van onze deskundigen. Dit kunt u doen door een e-mail met uw gegevens te sturen naar info@dvdbglas.nl. Wij nemen zo snel als mogelijk is contact met u op. Wilt u gelijk geholpen worden? Dan kunt u bellen naar 06-34217020 / 0180-325804. Een specialist staat u graag te woord op werkdagen tussen 09:00 tot 18:00. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn, voor een spatwand of achterwand in de keuken. Glazen Keukenwand op maat | DVDB Glas

Referenties

Wat onze klanten denken