Glazen binnendeur Rotterdam

Glazen binnendeur Rotterdam

Glazen binnendeur op maat vanaf € 349,- incl BTW
Glazen binnendeuren in uw woning geven een ongekende luxe, ruimte maar vooral veel licht ten opzichte van de regulieren binnendeuren in uw woning. De glazen deuren van DVDB Glas worden geleverd in voorgespannen thermisch veiligheidsglas (gehard glas). Het beslag is naar keuze in te vullen.

stompe- of opdek glazen binnendeur vanaf € 349,-
Een opdek glazen binnendeur is te herkennen aan de scharnieren die op het kozijn gemonteerd zijn en de deur tussen het kozijn valt. Bij een stompe glazen binnendeur vallen zowel de scharnieren alsmede de deur tussen het kozijn. De meeste deuren in uw woning zijn door deze oplossing uit te voeren in een prachtige glazen deur.

Op maat

Maatwerk wil zeggen dat het product aan uw specifieke situatie is aangepast zodat het precies passend is. Om te zorgen dat het product voldoet aan uw wensen is het belangrijk dat er goed en nauwkeurig word gemeten. De maten kunnen door uw zelf of door onze eigen inmeet service nauwkeurig worden genomen.

Advies/offerte

Voor advies of een offerte , heeft uw iets speciaals of vragen stuur dan een e-mail naar info@dvdbglas.nl en uw krijg dan zo spoedig mogelijk een antwoord. Tarieven bij bezorging en inmeten & plaatsen
De mogelijkheid om uw glazen binnendeur thuis te laten bezorgen kan al vanaf €25,- incl. BTW. Voor het inmeten en plaatsen bij u thuis word er een tarief gehanteerd vanaf €235,- incl. BTW.

Een op maat gemaakte glazen binnendeur kost slechts € 349,- incl BTW. Deze wordt geleverd met standaard kwaliteits deurbeslag naar keuze, in 8 mm. helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas met de maximale afmetingen van 1.000 x 2.200 mm.
(b. x h.). Grotere afmetingen op aanvraag.

Direct contact opnemen

Referenties

Wat onze klanten denken