Glazen binnendeur met vloerveer

Glazen binnendeur met vloerveer

Glazen binnendeur met vloerveer op maat vanaf € 575,- incl. BTW.
Een glazen deur is een binnendeur met een vloerveer die zowel naar binnen als naar buiten geopend kan worden en in een hoek van 90 graden kan blijven staan. De vloerveer is dankzij een instelbare sluitkracht optimaal geschikt voor alle standaard draaideuren met een breedte tot 1100 mm. De sluit kracht- snelheid is instelbaar d.m.v. een schroef in de vloerveer. Voor deze type glazendeuren is geen kozijn nodig maar is een opening in de muur- of wand voldoende. En vloerveer zit in de vloer verankerd dus een sparing in de vloer is een vereiste.

Glazen binnendeuren met vloerveer worden geleverd met een t-greep van 350mm lang en rond 20mm. Andere lengtes zijn mogelijk maar hebben invloed m.b.t. de prijs.

Op maat

Maatwerk wil zeggen dat het product aan uw specifieke situatie is aangepast zodat het precies passend is. Om te zorgen dat het product voldoet aan uw wensen is het belangrijk dat er goed en nauwkeurig word gemeten. De maten kunnen door uw zelf of door onze eigen inmeet service nauwkeurig worden genomen.

Advies/offerte

Voor advies of een offerte m.b.t. de juiste glazen binnendeur, heeft uw iets speciaals of vragen stuur dan een e-mail naar info@dvdbglas.nl en uw krijg dan zo spoedig mogelijk een antwoord.
Tarieven bij bezorging en inmeten & plaatsen
De mogelijkheid om uw glazen binnendeur met vloerveer thuis te laten bezorgen kan al vanaf €25,- incl. BTW. Voor het inmeten en plaatsen bij u thuis word er een tarief gehanteerd vanaf €235,- incl. BTW. Het maken van een sparing in de vloer heeft invloed op de prijs.

Een op maat gemaakte glazen binnendeur met vloerveer kost slechts € 575,- incl BTW. Deze wordt geleverd met standaard kwaliteits deurbeslag naar keuze, in 8 mm. helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas met de maximale afmetingen van 1.000 x 2.200 mm.
(b. x h.). Grotere afmetingen op aanvraag.

Direct contact opnemen

Referenties

Wat onze klanten denken