Glazen binnen schuifdeur

Glazen binnen schuifdeur

Glazen binnen schuifdeur op maat vanaf € 550,- incl. BTW. Schuifdeuren van glas zijn echte blikvangers, maar ze werken ook ruimte besparend. U kunt de schuifdeuren namelijk laten verzinken in de muur, maar ook voor of achter de muur langs laten schuiven. Schuifdeuren zijn handig in gebruik, in een simpele beweging maakt u van twee ruimtes één. Schuifdeuren zijn erg comfortabel niet alleen voor thuis, maar ook voor kantoor.

U heeft de keuze uit het standaard schuifwand systeem -met wand of plafondbevestiging in een aluminium of RVS koof- of voor het exclusievere systeem met een aluminium of RVS schuifrailsysteem met wandmontage (meerprijs € 150,- incl BTW).

Beide type schuifwanden worden geleverd met een t-greep van 350mm lang en rond 20mm. Andere lengtes zijn mogelijk maar hebben invloed m.b.t. de prijs.

Op maat

Maatwerk wil zeggen dat het product aan uw specifieke situatie is aangepast zodat het precies passend is. Om te zorgen dat het product voldoet aan uw wensen is het belangrijk dat er goed en nauwkeurig word gemeten. De maten kunnen door uw zelf of door onze eigen inmeet service nauwkeurig worden genomen.

Advies/offerte

Voor advies of een offerte m.b.t. de juiste glazen binnendeur, heeft uw iets speciaals of vragen stuur dan een e-mail naar info@dvdbglas.nl en uw krijg dan zo spoedig mogelijk een antwoord.
Tarieven bij bezorging en inmeten & plaatsen
De mogelijkheid om uw glazen schuifdeur thuis te laten bezorgen kan al vanaf €25,- incl. BTW. Voor het inmeten en plaatsen bij u thuis word er een tarief gehanteerd vanaf €235,- incl. BTW.

Een op maat gemaakte glazen schuifdeur kost slechts € 550,- incl BTW. Deze wordt geleverd met standaard kwaliteits deurbeslag naar keuze, in 8 mm. helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas met de maximale afmetingen van 1.000 x 2.200 mm. (b. x h.). Grotere afmetingen op aanvraag.

Direct contact opnemen

Referenties

Wat onze klanten denken