Douchedeur op maat Rotterdam

Glazen achterwand Keuken Rotterdam

Glazen achterwand keuken Rotterdam op maat, vanaf € 109,-/m1 incl. BTW.
Een achterwand van glas geeft uw een hoop voordelen ten opzichte van tegel of stukwerk. Het idee dat het veel makkelijker schoon te maken is, is vlek inwerking vrijwel onmogelijk.

DVDB Glas maakt de achterwand in elke gewenste kleur. Tegen vergoeding kunnen uitsparingen t.b.v. stopcontacten, waterkeringen, vensterbanken etc. probleemloos in het glas gemaakt worden. Nieuw in ons assortiment zijn de glas printen voor uw achterwand van uw keuken. Door een digitaal bestand aan te leveren of een keuze uit ons eigen assortiment kunnen afbeeldingen op het glas gemaakt worden.

Onze keuken achterwanden worden standaard vervaardigd in 6 mm. kristal helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas (gehard glas). U heeft de keuze uit vele RAL- kleuren, incl metalic kleuren. De achterkant van de glasplaat wordt gecoat met een lak, welke niet doorzichtig is. Het glas is rondom geslepen.

NB. De maximale lengte uit één stuk is 3.210 mm.

Glazen achterwand keuken op maat

Maatwerk wil zeggen dat het product aan uw specifieke situatie is aangepast zodat het precies passend is. Om te zorgen dat het product voldoet aan uw wensen is het belangrijk dat er goed en nauwkeurig word gemeten. De maten kunnen door uw zelf of door onze eigen inmeet service nauwkeurig worden genomen.

Advies/offerte

Voor advies of een offerte m.b.t. de juiste douchewand, heeft uw iets speciaals of vragen stuur dan een e-mail naar info@dvdbglas.nl en uw krijg dan zo spoedig mogelijk een antwoord.

Tarieven bij bezorging en inmeten & plaatsen

De mogelijkheid om uw keuken achterwand thuis te laten bezorgen kan al vanaf €25,- incl. BTW. Voor het inmeten en plaatsen bij u thuis word er een tarief gehanteerd vanaf €235,- incl. BTW.

Een op maat gemaakte achterwand kost slechts € 109,- incl. BTW. per strekkende meter. Deze wordt geleverd met een kleur naar keuze, in 6mm. kristal helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas (gehard glas) met de maximale hoogte van 700 mm. externe bewerkingen zullen tegen een vergoeding worden doorbrekend.

Direct contact opnemen

Referenties

Wat onze klanten denken