Douchewand op maat

Douchewand op maat

Douchewand op maat, vanaf € 150,- incl. BTW Voor een ruimtelijk effect, licht of gewoon een luxe uitstraling is een glazen douchewand een mooie oplossing in uw nieuwe of bestaande badkamer. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de legio mogelijkheden die een glazen douchewand bied. De douchewanden worden standaard in helder thermisch voorgespannen glas(gehard glas) met beslag naar keuze. ook kunt uw kiezen voor glassoorten zoals extra helder glas, gefigureerd glas, gesatineerd glas(mat) etc.

Douchewanden kunnen tegen een vergoeding worden uitgevoerd met een anti-kalk coating.

Douchedeuren worden vervaardigd in 8 mm. veiligheidsglas met rvs look u-profiel. De mogelijkheid om tegen vergoeding een chroom u-profiel, klemstukken of stabilisatiestang te werken behoort tot de mogelijkheden. De maximale lengte van een stabilisatiestang is 1200 mm.

Douchewand op maat
Maatwerk wil zeggen dat het product aan uw specifieke situatie is aangepast zodat het precies passend is. Om te zorgen dat het product voldoet aan uw wensen is het belangrijk dat er goed en nauwkeurig word gemeten. De maten kunnen door uw zelf of door onze eigen inmeet service nauwkeurig worden genomen.

Advies/offerte
Voor advies of een offerte m.b.t. de juiste douchewand, heeft uw iets speciaals of vragen stuur dan een e-mail naar info@dvdbglas.nl en uw krijg dan zo spoedig mogelijk een antwoord.

Tarieven bij bezorging en inmeten & plaatsen
De mogelijkheid om uw douchewand thuis te laten bezorgen kan al vanaf €25,- incl. BTW. Voor het inmeten en plaatsen bij u thuis word er een tarief gehanteerd vanaf €235,- incl. BTW.

Een op maat gemaakte douchewand kost slechts € 150,- incl. BTW. Deze wordt geleverd met standaard kwaliteits deurbeslag naar keuze, in 8 mm. helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas met de maximale afmetingen van 1.000 x 2.000 mm.
(b. x h.). Grotere afmetingen op aanvraag

Direct contact opnemen

Referenties

Wat onze klanten denken