Douchedeur op maat Rotterdam

Douchedeur op maat Rotterdam

Douchedeur op maat gemaakt vanaf € 249,- incl. BTW
Een douchedeur op maat gemaakt voor uw nieuwe of bestaande badkamer geeft uw een gewenst resultaat. De douchedeuren worden standaard in helder thermisch voorgespannen glas(gehard glas) met beslag naar keuze. ook kunt uw kiezen voor glassoorten zoals extra helder glas, gefigureerd glas, gesatineerd glas(mat) etc.

Douchedeuren kunnen tegen een vergoeding worden uitgevoerd met een anti-kalk coating.

Douchedeuren worden vervaardigd in 8 mm. veiligheidsglas met kwaliteits deurbeslag naar keuze. De mogelijkheid om tegen vergoeding transparant afdichting rubber toe te passen aan de onder en/of zijkant behoort tot de mogelijkheden.

Op maat – DVDBglas heeft meer dan 20 jaar ervaring
Maatwerk wil zeggen dat het product aan uw specifieke situatie is aangepast zodat het precies passend is. Om te zorgen dat het product voldoet aan uw wensen is het belangrijk dat er goed en nauwkeurig word gemeten. De maten kunnen door uw zelf of door onze eigen inmeet service nauwkeurig worden genomen.

Advies/offerte

Voor advies of een offerte m.b.t. de juiste douche deur, heeft uw iets speciaals of vragen stuur dan een e-mail naar info@dvdbglas.nl en uw krijg dan zo spoedig mogelijk een antwoord.

Tarieven bij bezorging en inmeten & plaatsen
De mogelijkheid om uw douchedeur thuis te laten bezorgen kan al vanaf €25,- incl. BTW. Voor het inmeten en plaatsen bij u thuis word er een tarief gehanteerd vanaf €235,- incl. BTW.

Een op maat gemaakte douchedeur kost slechts € 249,- incl BTW. Deze wordt geleverd met standaard kwaliteits deurbeslag naar keuze, in 8 mm. helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas met de maximale afmetingen van 1.000 x 2.000 mm.
(b. x h.). Grotere afmetingen op aanvraag.

Direct contact opnemen

Referenties

Wat onze klanten denken