Achterwand keuken

Achterwand keuken

De achterwand van de keuken heeft een belangrijke functie. Voor de keukenachterwand heeft u de keuze uit diverse materialen, zoals bijvoorbeeld glas. Met een achterwand van glas geeft u uw keuken een moderne, strakke en luxueuze uitstraling. Daarnaast kenmerkt een glazen achterwand zich door enkele andere voordelen. Zo is een achterwand voor in de keuken te combineren met ieder ander materiaal wat u wenst op deze plek. Glas valt niet direct op in de achterwand en versterkt daardoor de uitstraling van de bestaande materialen in uw keuken. Dit zorgt zodoende voor een open, ontspannen sfeer in alle keukens waar dit is toegepast.

Glazen achterwand keuken op maat.

De achterwand van de keuken kan op maat worden gemaakt. Daarbij is er de keuze uit diverse kleuren, motieven en texturen. Andere opties zijn het glas laten weerspiegelen of juist niet. Kortom: Er bestaat een groot aanbod aan achterwanden voor uw keuken waarin u kunt variëren met de bestaande aanwezige materialen voor de achterwand in de keuken zoals bijvoorbeeld steen, kunststof, RVS, enzovoorts.

De voordelen van een achterwand van glas in uw keuken

Er zijn diverse materialen waaruit de achterwand van een keuken kan bestaan zoals tegels, aluminium, hout, RVS, kunststof etc. Glas biedt, zoal u net al kon lezen, enkele unieke voordelen ten opzichte van deze materialen:
  • voordeel 1, Hygiëne: glas is zeer hygiënisch als achterwand. Het onderhoud is eenvoudig.
  • voordeel 2, Uitstraling: Uw keuken krijgt een moderne, strakke en luxueuze uitstraling door de achterwand.
  • voordeel 3, Ruime keuze: Voor de achterwand heeft u de keuze uit diverse kleuren, motieven, texturen en andere opties zoals weerspiegeling.
  • voordeel 4, Hittebestendig: Bestand tegen de warme van uw kookplaat.
  • voordeel 5, Kras en slagvast: Krasbestendig.
  • voordeel 6, Geen voegen en naden: Het glas bestaat uit 1 gedeelte. Zoals u ziet zijn er enkele voordelen aan een achterwand voor in de keuken
  • voordeel 7, Creativiteit: Door de glazen plaat kan u creatief zijn in wat er zich achter deze keuken achterwand bevindt.

Uw achterwanden voor uw keuken op maat Bij DVDB Glas

Wij van DVDB Glas ontwikkelen een glazen achterwand voor de keuken op maat. De keukenachterwand bestaat uit 1 gedeelte en gaat direct op uw muur. In de meeste gevallen zijn keukens opgebouwd aan de hand van een blokkenmodel. Dit wil zeggen dat de keuken standaard afmetingen heeft. Bij DVDB Glas werken resultaatgerichte glasspecialisten die kennis hebben van alle soorten glasbewerkingen en montagedoeleinden. Door het isolatieglas van gerenommeerde leveranciers en een eigen voorraad bestaande uit enkele en gefigureerde glassoorten zijn we in staat snelle service te leveren. Vanuit onze eigen slijperij ontwikkelen we een breed scala aan producten zoals douchewanden, deuren, achterwand voor keuken en spiegelwanden. Binnen 14 dagen leveren we het bestelde product af op uw adres. Het monteren van keukenachterwanden doen wij enkel in de regio Zuid-Holland.

In contact komen met een specialist van DVDB Glas

Heeft u vragen of interesse in een glazen achterwand op maat voor uw keuken? Stuur dan een e-mail naar info@dvdbglas.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt er ook voor kiezen om te bellen naar: Tel. 06-34217020 / 0180-325804 voor tips. Elke werkdag zijn we geopend van 09:00 tot 18:00. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn bij het uitzoeken van uw keuken achterwand van glas! achterwand keuken | DVDB Glas  

Referenties

Wat onze klanten denken